• We sparren graag met je over jouw toekomstplannen en hoe wij jou hierbij kunnen helpen. Als je wilt dat we je bellen voor een kennismaking, geef dan je telefoonnummer door. Wil je alleen alert-mails ontvangen en geen kennismakingsgesprek, dan hoef je je nummer en cv niet door te geven.

  • Max. bestandsgrootte: 128 MB.
  • Door op ‘Alert instellen’ te klikken ga je akkoord met de verwerking van je gegevens volgens onze privacyverklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Banner

Werken via inzet.nl

Je ziet een vacature voor een bedrijf en de sollicitatieprocedure loopt via ons. We kunnen ons goed voorstellen dat je daar vragen over hebt en meer over wilt weten. Want wat doen wij dan precies voor jou?

Benieuwd hoe het is om via inzet.nl te werken? Zo gaat dat in z'n werk.

Banner

Eén maand gratis sporten

Wij vinden fitheid en gezondheid heel belangrijk. Daarom krijg je als uitzendkracht korting op je sportabonnement bij Sportstad Heerenveen. Sluit je een jaarabonnement af, dan sport je de eerste maand gratis!

Collectiviteitskorting op je zorgverzekering

Je werkt hard voor je salaris. Dan is het toch fijn als je korting krijgt op je aanvullende zorgverzekering. Kun je van het bedrag dat je bespaart weer iets leuks doen. Via ons krijg je collectiviteitskorting bij zowel De Friesland Zorgverzekeraar als Zilveren Kruis.

Banner

Persoonlijke aanpak

Je werkt dan wel niet bij ons op kantoor, toch krijg je ons er als collega's bij. Je mag ons altijd alles vragen en we denken goed om je.

Benieuwd hoe het is om via inzet.nl te werken? Zo gaat dat in z'n werk.

Uitstekende voorwaarden

Ga je aan de slag via inzet.nl dan heb je een contract met ons, maar werk je voor een ander bedrijf. Uiteraard zorgen wij ervoor dat je krijgt waar je recht op hebt, en meer. Zo bieden wij je de gelegenheid om opleidingen te volgen, organiseren we regelmatig leuke evenementen en profiteer je van korting op je sportabonnement en zorgverzekering.

Banner

Jouw ontwikkeling staat voorop

Wij vinden het belangrijk dat jij de kans krijgt om te blijven ontwikkelen. Daarom stellen wij 2x per jaar een aantal scholingsvouchers beschikbaar. Ook zijn wij actief aan de slag met bijvoorbeeld duurzaam inzetbaarheidsgesprekken. Hierin kun je aangeven wat jouw behoefte is aan bijscholing en ontwikkeling in je huidige functie, of voor de toekomst. Zo kunnen we jouw ambities en onze doelen nog beter op elkaar afstemmen.

Aan het werk!

Bekijk onze vacatures of schrijf je in als werkzoekende. Samen gaan we op zoek naar de baan die bij je past!

Banner

In welke branche wil jij aan de slag?

Veelgestelde vragen

Heb je je sollicitatie ingestuurd, dan bekijken we of we een match zien tussen jou en de vacature. We nemen contact met je op en laten je weten of je uitgenodigd wordt voor een sollicitatiegesprek of niet. Zijn we na het sollicitatiegesprek beide nog steeds enthousiast, dan vindt er soms nog een kennismaking met het bedrijf plaats.

Je werkt onder de NBBU-cao voor Uitzendkrachten. Hierin nemen we wel arbeidsvoorwaarden over uit de CAO van het bedrijf waar je komt te werken.

Deze voer je gemakkelijk in via mijn inzet.nl, door rechts op onze website in te loggen.

Je kunt kiezen of je je gewerkte uren elke week uitbetaald wilt krijgen, of elke vier weken. Je salaris wordt altijd op een donderdag uitbetaald.

Het vakantiegeld wordt 1x per jaar uitbetaald, in mei. Ga je eerder uit dienst dan wordt het natuurlijk verrekend tijdens je vertrek.

Wanneer je werkt, bouw je verlofuren op. Deze kun je in overleg met het bedrijf waar je werkt opnemen. Je vrije dag wordt dan gewoon doorbetaald.

Ben je 21 jaar of ouder dan bouw je bij Stip pensioen op vanaf het moment dat je 26 weken via ons hebt gewerkt.

Als je werkt, heb je recht op korting op je belasting. Wij als werkgever betalen dan minder belasting, en jij krijgt daardoor meer loon. Standaard zul je dus de loonheffingskorting op ‘Ja’ zetten. Werk je ook nog ergens anders, of ontvang je een uitkering, dan kun je de loonheffingskorting maar één keer laten toepassen. Als je bij iedere werkgever loonheffingskorting aanvraagt, krijg je te veel korting op je belasting. Je moet dan waarschijnlijk achteraf belasting bij betalen. Je kunt de loonheffingskorting het beste laten toepassen bij de werkgever/instantie waar je het meeste verdiend. Mocht het je niet helemaal duidelijk zijn of je de loonheffingskorting wel of niet dient toe te passen dan kun je altijd even contact met ons opnemen.

Andere vraag? Bel Sandra

Avatar

Ik ben Sandra, het aanspreekpunt voor jou als werkzoekende. Bel mij gerust als je vragen hebt.

Bel 0513 201 002Wij zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30 tot 17.00