• We sparren graag met je over jouw toekomstplannen en hoe wij jou hierbij kunnen helpen. Als je wilt dat we je bellen voor een kennismaking, geef dan je telefoonnummer door. Wil je alleen alert-mails ontvangen en geen kennismakingsgesprek, dan hoef je je nummer en cv niet door te geven.

  • Max. bestandsgrootte: 128 MB.
  • Door op ‘Alert instellen’ te klikken ga je akkoord met de verwerking van je gegevens volgens onze privacyverklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Banner

je zoekt
medewerkers.

Piekdrukte, zwangerschapsverlof of een sabbatical? Of groeit je bedrijf, maar heb je geen tijd voor de zoektocht naar nieuw personeel? Welke personeelsuitdaging je ook hebt, wij helpen je met de oplossing.

Wij vinden de juiste medewerker voor je

Uitzenden

Met uitzenden kies je voor maximale flexibiliteit en minimale risico’s. Het is ideaal voor tijdelijke drukte of wanneer een medewerker ziek is.

Meer weten?

Werving & selectie

Met werving & selectie nemen wij je de zoektocht naar nieuw personeel uit handen. Zo neem je de beste medewerkers in dienst.

Zo gaan we te werk
Banner

Wij ontzorgen, zodat jij kunt ondernemen

Jij krijgt energie van ondernemen. Wij van de zoektocht naar het beste personeel.

We zorgen voor flexibele ondersteuning tijdens ‘piek op ziek’. We doen de werving en selectie van nieuwe medewerkers. We nemen de contract- en salarisadministratie van je over. Kies maar wat het beste bij je past.

Banner

Kwaliteit op de lokale arbeidsmarkt

We zeggen het maar onverbloemd: bij ons ben je verzekerd van kwaliteit. We zijn NEN 4400-1 gecertificeerd en we zijn aangesloten bij de brancheorganisatie NBBU. We werken volgens de NBBU-cao.

NBBU | SNA | Erkend leerbedrijf

Deze bedrijven gingen je voor

Banner

"Korte lijnen, snel schakelen en de juiste mensen op de juiste plek weten te plaatsen zijn de krachten van inzet.nl die ons aanspreken."

Avatar

Susanne Staal

Juro Coating

icon

In gesprek over jouw personeelsoplossing?

Avatar

Neem contact op met Erik. Hij adviseert je graag!