• We sparren graag met je over jouw toekomstplannen en hoe wij jou hierbij kunnen helpen. Als je wilt dat we je bellen voor een kennismaking, geef dan je telefoonnummer door. Wil je alleen alert-mails ontvangen en geen kennismakingsgesprek, dan hoef je je nummer en cv niet door te geven.

  • Max. bestandsgrootte: 128 MB.
  • Door op ‘Alert instellen’ te klikken ga je akkoord met de verwerking van je gegevens volgens onze privacyverklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin kan inzet.nl niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten en kan aan de inhoud daarvan geen enkel recht worden ontleend.

Deze site is gemaakt en wordt geëxploiteerd door inzet.nl in Heerenveen. Nederlandse wetgeving is van toepassing op onze diensten en de inhoud van deze tekst.

Copyright
Alle inhoud van de pagina’s op deze website, zoals teksten, grafische elementen, logo’s, buttons, audio en/of video clips en software is eigendom van inzet.nl of haar licentiegevers en is beschermd onder Nederlandse copyrightwetgeving.

De samenstelling, inhoud en structuur van de content op deze site is auteursrechtelijk beschermd. Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder voorgaande schriftelijke toestemming van inzet.nl te Heerenveen.