• Door op ‘Alert instellen’ te klikken ga je akkoord met de verwerking van je gegevens volgens onze privacyverklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
mijn inzet.nl
Banner

Carrière op kantoor

Koffie zetten voor je collega's, even een praatje op de gang..jij bloeit helemaal op in een office functie! Zorg jij ervoor dat de administratie helemaal in orde is? Verwelkom je iedereen met een glimlach op de frontoffice? Weet iedereen waar hij aan toe is dankzij jouw strakke planning? Of je nou parttime of fulltime aan de slag wilt, wij hebben voor jou een passende functie!

Banner

Werkervaring opdoen of juist toe aan de volgende stap?

Of je nou net afstudeert, al flink wat ervaring hebt opgedaan of juist op zoek bent naar een bijbaan naast je opleiding: wij zijn er voor je.

Via inzet.nl vind je veel office vacatures. We hebben leuke banen bij grote en bij kleine bedrijven. Regelmatig krijgen wij nieuwe vacatures, zoals bijvoorbeeld klantenservicemedewerker, planner of leaseadviseur.

Banner

Werken via inzet.nl

Werken via inzet.nl biedt jou veel voordelen. Wij zorgen voor goede arbeidsvoorwaarden waarbij jij krijgt waar je recht op hebt. En meer! Want daarnaast profiteer je als uitzendkracht via inzet.nl van collectiviteitskorting op je zorgverzekering, sport je een maand gratis bij Sportstad Heerenveen en bieden we een hoop mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen.

Opdrachtgevers in office functies

Banner

"Mijn ervaring met inzet is erg positief. Er word met je mee gedacht, snel gehandeld en naar je wensen gekeken. Ze nemen de tijd voor je en zijn oprecht. Ga zo door!"

Avatar

Manouschka Jacobs

Junior acceptant bij VKG

"Mijn ervaring met inzet is erg positief. Er word met je mee gedacht, snel gehandeld en naar je wensen gekeken. Ze nemen de tijd voor je en zijn oprecht. Ga zo door!"

Avatar

Manouschka Jacobs

Junior acceptant bij VKG

Onze vacatures in office

Financieel Administratief Medewerker

Wolvega24Administratief

Onze opdrachtgever levert anti-corrosiesystemen voor ondergrondse toepassingen. Het leveren van deze systemen voor de olie-, gas-, en water-, en warmte-industrie doen zij gezamenlijk met het…

Avatar
Inge vertelt je meer

Customer Service Officer

Heerenveen40Commercieel

“In dit enthousiaste en gemotiveerde team wordt er hard gewerkt. We staan altijd klaar voor alle klanten, maar ook voor elkaar. Iedereen kan hier schakelen…

Avatar
Sandra vertelt je meer

Technisch Specialist Leasefiets

Drachten38Commercieel

Onze opdrachtgever is dé Noord-Nederlandse voorloper in het ontdekken en praktisch toepassen van vernieuwende mobiliteitsoplossingen. Voor onze klanten zijn wij hierin een onmisbare, proactieve partneren…

Avatar
Sandra vertelt je meer

Administratief medewerker

Buitenpost37Administratief

Zoek jij een uitdagende administratieve functie, met klant- en leverancierscontact? Ben jij nauwkeurig, communicatief vaardig, goed in plannen en organiseren en oplossingsgericht? Dan zoeken wij…

Avatar
Inge vertelt je meer
icon

Als eerste op de hoogte van onze nieuwe office vacatures?

Maak een alert aan en ontvang als eerste een mail zodra wij een passende baan voor je binnenkrijgen.