• Door op ‘Alert instellen’ te klikken ga je akkoord met de verwerking van je gegevens volgens onze privacyverklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
mijn inzet.nl
Banner

Werken in de logistiek

Met een baan in de logistiek zorg je ervoor dat spullen op de juiste plek komen. Bijvoorbeeld als orderpicker of magazijnmedewerker. Steek jij graag je handen uit de mouwen en bestuur je de heftruck net zo secuur als Max Verstappen? Solliciteer dan op één van onze vacatures.

Banner

Jouw logistieke baan

De juiste spullen, op de juiste tijd, op de juiste plek. Daar zorg jij graag voor. Je pakt bestellingen in en maakt ze verzendklaar, of verwerkt juist de binnengekomen goederen.

Met een baan in de logistiek ben jij een belangrijke schakel in dit proces en altijd in beweging.

Banner

De voordelen van inzet.nl

Met een logistieke functie is een werkdag soms een work-out. Sporten kan sowieso, want als flexwerker bij inzet.nl train je de eerste maand gratis met een jaarabonnement bij Sportstad Heerenveen. Daarnaast profiteer je ook van collectiviteitskorting op je zorgverzekering én vinden we het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. We bieden daarom veel mogelijkheden in scholing.

Opdrachtgevers in logistieke functies

Banner

"Je wordt bij inzet.nl met de juiste vragen aan een baan geholpen die bij je past. De interactie tussen werknemer en de mensen van inzet.nl is open en gemoedelijk. Kortom, als werknemer erg tevreden over de samenwerking!"

Avatar

Laura Mensen - Knijnenberg

Logistiek medewerker bij Hal Leonard

icon

Ontvang onze vacatures in de logistieke sector

Maak een alert aan en ontvang als eerste een mail zodra wij een passende baan voor je binnenkrijgen.