• We sparren graag met je over jouw toekomstplannen en hoe wij jou hierbij kunnen helpen. Als je wilt dat we je bellen voor een kennismaking, geef dan je telefoonnummer door. Wil je alleen alert-mails ontvangen en geen kennismakingsgesprek, dan hoef je je nummer en cv niet door te geven.

 • Max. bestandsgrootte: 128 MB.
 • Door op ‘Alert instellen’ te klikken ga je akkoord met de verwerking van je gegevens volgens onze privacyverklaring.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Banner

over ons.

Iedereen krijgt ergens energie van. Dat waar je van opbloeit. Sprankelt. Aan gaat. Saako krijgt het van mensen helpen (en van klussen, dat ook). Erik als hij een medewerker ziet groeien (en van 10 km hardlopen, elke zondag). Waarvan krijg jij energie?

Banner

Wij helpen je groeien

Een baan die werkelijk bij je past. Die helpen wij je vinden. Want jij bent jij, en ons werk draait om jou. Om jouw werk, om precies te zijn. Zodat je straks doet waarvan je energie krijgt. En je kunt groeien.

Daarom kun je altijd bij ons binnenwandelen. Gewoon, in ons kantoor tegenover het Abe Lenstra stadion. We willen je leren kennen. We willen weten wat jou drijft. We willen ontdekken waar jij blij van wordt.

Banner

Geen doorsnee uitzendbureau

Terug naar 2013. Naar Saako de Boer en Erik Mous: twee jeugdvrienden met de ambitie om de Friese uitzendwereld te veranderen. We beginnen klein. Maar onze ondernemerslust is zo groot als de trots van een oprjochte Fries. Zo winnen we in 2016 de FD Gazellen Award voor snelst groeiend bedrijf.

Vanaf dag 1 werken wij anders dan de meeste recruitment- en uitzendbureaus. Wij kennen onze kandidaten. Wij kennen onze opdrachtgevers. Wij leren jou graag kennen (maar dat zeiden we al). En we zijn dichtbij: in en rondom Heerenveen.

Dus we futsallen met bouwbedrijf Otter, we drinken koffie met horecamedewerker Bea en we bellen met oud-collega Femke.

Wij maken werk van ambitie

Met ons team maken we werk van ambitie. Van het regionale mkb, van onze kandidaten en van onszelf. Wil jij jezelf of je bedrijf laten groeien? Dan zetten we voor jou graag een stapje extra. Zo vinden we de juiste baan voor je. Of de juiste medewerker: een uitzendkracht of iemand die bij jou in dienst komt.

En we zeggen het maar onverbloemd: bij ons ben je verzekerd van kwaliteit.

NBBU | SNA | Erkend leerbedrijf

 • Wij zijn ondernemend.
  We houden van ondernemen.
  En we zien: de aanhouder wint.
  Dus handelen wij daadkrachtig en met lef.
  Zo gaan we uitdagingen aan en pakken we kansen.
 • Wij zijn energiek.Energie zorgt voor enthousiasme.
  Onze samenwerkingen leveren energie op.
  Met energie krijgen wij mensen en bedrijven in beweging.
  Wij zetten energieke stappen om anderen te helpen groeien.
 • Wij zijn dichtbij.In de regio.
  Van mens tot mens.
  We doen wat bij ons past.
  Toegankelijk en verbindend.

Werken bij inzet.nl

Wil je bij ons werken? Dat snappen we wel. Bijvoorbeeld omdat de werkplek zo fijn is: na je werk vlieg je zo naar Sportstad Heerenveen om een uurtje te sporten. Voor je in ’t Gerecht aanschuift bij je vrienden of je gezin. Of bij je collega’s, natuurlijk. Want, al zeggen we het zelf: die zijn leuk (en ambitieus en enthousiast). Op dit moment hebben wij geen interne vacature open staan. Denk je "ze weten niet wat ze missen" mail ons dan vooral jouw open sollicitatie. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

No items found

Stagelopen bij inzet.nl

Zoek je een stage? Leuk. Dat kan bij ons voor opleidingen in bijvoorbeeld de richtingen HR, communicatie of administratie. Stuur maar een mailtje aan Erik, dan nemen we contact met je op.

Banner