• We sparren graag met je over jouw toekomstplannen en hoe wij jou hierbij kunnen helpen. Als je wilt dat we je bellen voor een kennismaking, geef dan je telefoonnummer door. Wil je alleen alert-mails ontvangen en geen kennismakingsgesprek, dan hoef je je nummer en cv niet door te geven.

  • Max. bestandsgrootte: 128 MB.
  • Door op ‘Alert instellen’ te klikken ga je akkoord met de verwerking van je gegevens volgens onze privacyverklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Banner

Over ons

Inzet.nl is niet zomaar een uitzendbureau. Wij geloven in de kracht van persoonlijk contact, lokaal en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Stilstand is achteruitgang. Wij zijn elke dag bezig om een klein beetje beter te worden en dat gunnen we onze uitzendkrachten en hun werkgevers ook.

Banner

Hoe het in 2013 begon

In 2013 zijn twee jeugdvrienden van start gegaan met hun eigen uitzendbureau. Met een schat aan ervaring in de uitzendbranche en de ambitie om de tradities te verbreken begonnen ze in een klein kantoortje in hartje Heerenveen. Op dat moment zaten er al zo’n 50 uitzendbureaus in de omgeving, maar eigenaren Erik Mous en Saako de Boer lieten zich niet snel tegenhouden om hun ambitie waar te maken.

Door veel hun gezicht te laten zien bij relaties en hardwerkende flexwerkers en altijd voor ze klaar te staan werd er een speciale band opgebouwd. De persoonlijke belangstelling en sociale aanpak werd gewaardeerd. En dat merken we nu nog steeds.

Banner

Geen doorsnee uitzendbureau

Persoonlijk en betrouwbaar zijn zit in het DNA van inzet.nl, onze relaties zijn niet één van de vele, maar hebben een naam. We kennen ze persoonlijk en zijn op de hoogte van de ontwikkelingen binnen hun organisatie.

Inzet.nl is nooit een doorsnee uitzendbureau geweest. Met onze unieke aanpak zijn we uitgegroeid tot een volwaardig partner op het gebied van personeelsoplossingen. Met een team van gedreven medewerkers volgen wij de markt op de voet en helpen we iedereen die zijn of haar ambitie wil verwezenlijken. Elke dag een klein beetje beter worden is ons ideaal. Bij alles wat we doen staan onze kernwaarden centraal.

inzet.nl staat voor net even anders, kwaliteit en verbinden.

Waar iedereen rechts afslaat, gaan wij links. Wij kennen de lokale arbeidsmarkt, denken altijd vanuit ons netwerk en zijn altijd dichtbij. Met onze unieke aanpak zijn we uitgegroeid tot een volwaardig partner op het gebied van personeelsoplossingen voor het MKB. Onze kracht ligt op het gebied van uitzenden en werving & selectie. Met een team van gedreven medewerkers volgen wij de markt op de voet en helpen we iedereen die zijn of haar ambitie waar wil maken.

NBBU | SNA | Erkend leerbedrijf

  • BetrouwbaarWij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.
  • OndernemendWij volgen onze omgeving op de voet.
  • PlezierWij doen wat we leuk vinden, dat geeft energie.
  • PersoonlijkBij ons ben je welkom, de deur staat altijd open
  • DuidelijkJe weet wat je van ons kunt verwachten maar ook wat er van jou verwacht wordt

Werken bij inzet.nl

We kunnen er omheen draaien, maar laten we eerlijk zijn: dat jij graag bij ons wilt werken, dat snappen we wel. Denk jij dat je een versterking bent voor ons team? Kijk dan hieronder of er een interessante vacature voor je open staat! Een open sollicitatie kan natuurlijk altijd. Deze kun je richten aan Erik Mous via hr@inzet.nl

Op zoek naar een leerzame stage?

inzet.nl kan jou een stage bieden in verschillende functies! Onder andere op het gebied van HR, communicatie of administratie. Wil je bij ons stage lopen? Neem eens contact op met Erik voor de mogelijkheden.

Banner