Branche: Schoonmaak

inzet.nl in Heerenveen

Werkleider Schoonmaak bepaalde tijd (1,0 FTE)

Drachten, Heerenveen en Leeuwarden Schoonmaak Werkervaring 40 uren/week -

Ben jij een energieke en tactvolle persoonlijkheid? Heb jij er plezier in mensen te begeleiden, te ontwikkelen en tegelijkertijd samen te werken aan een prettige en schone werkomgeving bij onze opdrachtgevers? Word dan werkleider Schoonmaak bij Caparis. Onder aansturing van de coördinerend werkleider ben je verantwoordelijk voor de verdeling, de voortgang en de kwaliteit van het schoonmaakwerk op verschillende locaties. Je hebt direct contact met de klanten op verschillende locaties en signaleert of de klant nog steeds tevreden is. Daarbij verlies je de medewerkers nooit uit het oog en zorg je ervoor dat zij elke dag met plezier hun werk kunnen doen.

Lees verder

inzet.nl in Heerenveen

Schoonmaakmedewerker

Heerenveen Schoonmaak Werkervaring 40.5 uren/week -

Voor een succesvol chalet bouwbedrijf gevestigd in Heerenveen zijn wij op zoek naar een fanatieke schoonmaakmedewerker. Dit prachtige bedrijf produceert op grote schaal mobiele bungalows in alle soorten en maten die zodra ze van de band komen grondig schoongemaakt moeten worden.

Lees verder

inzet.nl in Heerenveen

Ervaren gevelreiniger

Heerenveen Schoonmaak Werkervaring 40 uren/week -

Voor dé specialist in buitenreiniging zijn wij per direct opzoek naar een reinigingstalent! Ben jij een harde werker en hou jij er van om alles spik en span te maken? Dan komen wij graag in contact met jou! Dit bedrijf heeft ruime ervaring met veel verschillende reinigingen, zoals: gevelreiniging, dakreiniging, stalreiniging, kunstwerkreiniging en zonnepanelenreinigingen. Daarnaast houden zij zich bezig met dakcoating, voegwerk, impregneren en graffiti verwijdering.


Lees verder

logo van inzet.nl

Onze klanten vertellen

8,6
10 0
inzet.nl
14 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Contact opnemen