• We sparren graag met je over jouw toekomstplannen en hoe wij jou hierbij kunnen helpen. Als je wilt dat we je bellen voor een kennismaking, geef dan je telefoonnummer door. Wil je alleen alert-mails ontvangen en geen kennismakingsgesprek, dan hoef je je nummer en cv niet door te geven.

  • Max. bestandsgrootte: 128 MB.
  • Door op ‘Alert instellen’ te klikken ga je akkoord met de verwerking van je gegevens volgens onze privacyverklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

een praktische baan op de werkvloer.

Bij jou past een praktische baan. Handen uit de mouwen, schouders eronder en gaan. Maar welke banen zijn er allemaal?

Wij hebben de leukste vacatures.
Kijk maar.

Banner
Banner

Zet de bloemetjes buiten
(of werk binnen)

Net klaar met je opleiding of juist hartstikke ervaren: wij helpen je aan een baan die je leuk vindt. Gewoon, met gezellige collega’s en een goed salaris.

Dus timmer aan de weg als leerlingmonteur, zet de bloemetjes buiten als hovenier of leidt alles in goede banen als logistiek medewerker. Wat voor werk je ook zoekt, in en rondom Heerenveen staan bedrijven om je te springen.

Banner

Wij laten er geen gras over groeien

De eerste stap zette je al: je bent hier. Zit dé vacature voor jou ertussen? Dan is het tijd voor stap 2: je sollicitatie.

We bellen je, we bespreken of we een goede match zien tussen jou en het bedrijf (of met een ander bedrijf) en we stellen je voor op je nieuwe werkplek.

En dan: huppatee, aan de slag. Met de beste arbeidsvoorwaarden, natuurlijk. Zoals een goed salaris, genoeg vakantiedagen en korting op je sportabonnement.

Banner

tijd voor iets nieuws.

Op de werkvloer hoef je je niet te vervelen.