Uitzenden

Geen risico's en maximaal flexibel in personeel

Op zoek naar een flexibele versterking voor jouw bedrijf? Een uitzendkracht is de beste oplossing. Een oplossing voor de korte termijn óf voor de lange termijn.
Daarmee kies je voor flexibiliteit op het gebied van personeel en minimale werkgeversrisico’s. inzet.nl gaat voor jou het dienstverband aan met de flexwerker(s), terwijl jij alleen gebruik maakt van de capaciteit die je nodig hebt. Uitzenden is de ideale manier om te voorzien in tijdelijke medewerkers, bijvoorbeeld bij ziekte, piekwerkzaamheden of als je om een andere reden niet goed kunt inschatten hoeveel werk er is en voor hoelang.
Wij werken samen met zowel kleine als grote opdrachtgevers in het MKB en zenden personeel uit in verschillende branches. Door onze jarenlange ervaring, vakkennis, een groot netwerk en een kritisch selectiebeleid gaan wij geen enkele vraag uit de weg. Wij ontzorgen, zodat jij je kunt richten op ondernemen. Wel zo prettig!

In onze dienst we twee varianten: Uitzenden basis en Uitzenden compleet.
We leggen je graag uit welke het best past in jouw situatie.

Daarom kies je voor Uitzenden

  • Extra personeel op elk gewenst moment
  • Flinke tijdsbesparing omdat je zelf niet hoeft te werven
  • 5,5 jaar flexibele contracten mogelijk
  • Geen werkgeversrisico's
  • Geen zorgen over contract- en salarisadministratie

Lees ook over


Bel voor vragen

Heb je vragen? Wij beantwoorden ze.
Neem vrijblijvend contact op.

Linda Posthumus
Intercedent

Wij kiezen voor inzet.nl omdat wij als bedrijf houden van korte lijnen en afspraak is afspraak. Dit zijn ook kernwaarden van inzet.nl. Ik hoef maar één ding te zeggen en het wordt direct geregeld. En dat is wat wij belangrijk vinden.

Syta Moll | managementassistente Jonker Houtkonstruktie

inzet.nl is uitermate betrokken en goed bereikbaar. De gastheren en -dames die wij inlenen voor Thialf zijn gedreven, representatief en professioneel.

Inge van ’t Hooge | Van ’t Hooge Catering

Een belangrijke reden dat we voor inzet.nl hebben gekozen is dat het bedrijf laagdrempelig is, goed luistert naar de wensen van de klant en haar afspraken nakomt. Daardoor worden er vooraf goede kandidaten geselecteerd welke prima passen in onze organisatie.

Johan de Jong | DJ Hekwerk

Als wij vraag hebben naar extra krachten dan worden er snel goede kandidaten voorgesteld. Bij inzet.nl weten ze precies welke kandidaten er bij ons bedrijf passen, waardoor er snel geschakeld kan worden.

Peter Jelmer Otter | Bouwbedrijf Otter
logo van inzet.nl

Onze klanten vertellen

8,6
10 0
inzet.nl
14 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Contact opnemen