Ons verhaal

In 2013 zijn twee jeugdvrienden van start gegaan met hun eigen uitzendbureau. Met een schat aan ervaring in de uitzendbranche en de ambitie om de tradities in de uitzendbranche te verbreken begonnen ze in een klein kantoortje in hartje Heerenveen. Op dat moment zaten er al zo’n 50 uitzendbureau’s in de omgeving maar eigenaren Erik Mous en Saako de Boer lieten zich niet snel tegenhouden om hun ambitie waar te maken.

Door veel hun gezicht te laten zien bij relaties en hardwerkende flexwerkers en altijd voor ze klaar te staan werd er een speciale band opgebouwd. De persoonlijke belangstelling en sociale aanpak werd gewaardeerd. En dat merken we nu nog steeds. Persoonlijk en betrouwbaar zijn zit in het DNA van inzet.nl, onze relaties zijn niet één van de vele, maar hebben een naam, we kennen ze persoonlijk en zijn op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de organisatie.

inzet.nl is nooit een doorsnee uitzendbureau geweest.  Met onze unieke aanpak zijn we uitgegroeid tot een volwaardig partner op het gebied van personeelsoplossingen. Met een team van gedreven medewerkers volgen wij de markt op de voet en helpen we iedereen die zijn of haar ambitie wil verwezenlijken. Elke dag een klein beetje beter worden is ons ideaal. Bij alles wat we doen, staan onze kernwaarden centraal.

Maak kennis met ons team

 • Saako de Boer
 • Jelco de Vries
 • Yvonne Baljeu
 • Nathalie Pijcke
 • Foekje Smink
 • Jelle Talhout
 • Erik Mous
 • Danny Karsten Schüler
 • Yvon van Zeeland
 • Linda Posthumus
 • Jaike Mellema
 • Saako de Boer

  Saako de Boer

  Saako is al 16 jaar werkzaam in het uitzendwezen. Het is dan ook niet gek dat hij met zijn ervaring en expertise 4 jaar geleden zijn eigen uitzendbureau startte samen met Erik. Saako is de man van de uitspraken en de twee uitspraken ‘nergens niet om’ en ‘jij niet minder’ passeren dan ook geregeld de revue. Hij mag graag een potje tennissen in zijn vrije tijd en daarnaast bestelt hij uit gemak, (bijna) alles via internet (ja, echt). Saako is samen met Erik constant bezig om de dienstverlening van inzet.nl op een hoog niveau te houden en uit te breiden, hij is een geboren ‘verbinder’ en goed in het coachen van medewerkers.


  Interessant feitje:

  Saako zijn favoriete kleur is helder blauw, er is dan ook eigenlijk altijd wel een blauw detail in zijn outfit te ontdekken.

    saakodeboer@inzet.nl
    0646820093
    bekijk LinkedIn
 • Jelco de Vries

  Jelco de Vries

  Jelco zijn eerste baantje was het koppen van lelies bij een boer in de polder. Hij is groot voetbalfan en zit dan ook bij elke wedstrijd van sc Heerenveen op de tribune. Je kan Jelco ’s nachts beter niet wakker maken, daar wordt niemand blij van. Op kantoor staat hij bekend geregeld een kop koffie over zijn toetsenbord te deponeren, inmiddels heeft het omgooien van een glas drinken dan ook de naam ‘Jelcootje’ gekregen. Zijn ervaring in de commercie en marketing komt goed van pas bij inzet.nl en hij zet zich dan ook graag in binnen inzet.nl processen te optimaliseren en vernieuwen.


  Interessant feitje:

  Jelco onthoudt de meest onzinnige voetbalfeitjes en heeft de meest droge humor.
    jelcodevries@inzet.nl
    0611073618
    bekijk LinkedIn
 • Yvonne Baljeu

  Yvonne Baljeu

  Als kind wilde ze sportlerares worden, maar uiteindelijk studeerde ze af in officemanagement, PR en communicatie. Nu adviseert ze inzet.nl op allerlei vlakken, met haar ruime ervaring en een groot netwerk is haar advies zeer waardevol voor inzet.nl. Vroeger was ze iedere vrije minuut op het water te vinden en deed ze regelmatig mee aan windsurfwedstrijden. Tegenwoordig gaat ze graag een rondje SUP-pen op de Friese wateren. Ze is dol op chocola en kaiserschmarren (een zoet Oostenrijks gerecht).


  Interessant feitje:

  Yvonne lust absoluut geen koffie, wel gaan er sloten thee doorheen.
    yvonnebaljeu@inzet.nl
    0513 201 002
    bekijk LinkedIn
 • Nathalie Pijcke

  Nathalie Pijcke

  Nathalie heeft niet altijd in het Noorden gewoond. Ze is opgegroeid in het verre zuiden, namelijk Zeeland! Haar eerste baantje was achter de kassa bij de C1000 en vervolgens vond ze haar passie in het toerisme, waar ze verschillende studies voor deed. Toch is ze uiteindelijk in een administratieve functie terecht gekomen. Bij inzet.nl heeft ze de uitdaging gevonden in de personeelsadministratie.


  Interessant feitje:

  Wat betreft Zeeland: ze dragen niet allemaal Zeeuwse klederdracht, in boterbabbelaars zit geen echte boter en nee ze heeft geen onverstaanbaar Zeeuws accent (meer).
    nathaliepijcke@inzet.nl
    0513 201 003
    bekijk LinkedIn
 • Foekje Smink

  Foekje Smink

  Foekje is net als vele collega’s bij inzet.nl ooit begonnen met werken in de horeca. Uiteindelijk is ze jarenlang werkzaam geweest bij verschillende horeca bedrijven in Amsterdam. Na 12 mooie jaren Amsterdam is ze weer terug gegaan naar haar roots in het mooie Friesland. Bij inzet.nl werkt Foekje als intercedent en beheert ze met al haar enthousiasme de relaties met onze opdrachtgevers en flexwerkers.


  Interessant feitje:

  Foekje houdt van mensen om haar heen en luistert graag naar muziek. Ook wordt ze blij van een goed glas Chardonnay.
    foekjesmink@inzet.nl
    0513 201 002
    bekijk LinkedIn
 • Jelle Talhout

  Jelle Talhout

  Jelle is wat je noemt een ‘tobbedansende klokkendief’, geboren in Franeker, verhuisd naar Harlingen, en sinds kort weer terug in Franeker. Hij is gek op muziek en zingen, en zingt dan ook geregeld een deuntje mee op kantoor. Tot zijn 12e zong hij mee in het kerkkoor, tegenwoordig komt zijn zangtalent alleen nog maar onder de douche tevoorschijn. Jelle kun je altijd wakker maken voor een stuk pure chocola of een speciaalbiertje.


    jelletalhout@inzet.nl
    0513201103
    bekijk LinkedIn
 • Erik Mous

  Erik Mous

  Erik is fanatiek in alles en dat is terug te zien in zijn bedrijf. Hij mag zich nu mede eigenaar van een bedrijf met 12 medewerkers noemen. Verliezen komt niet voor in zijn woordenboek en het gebeurt dan ook zelden dat hij een potje tafelvoetbal (of bowlen, of ieder ander spel) van collega’s verliest. Sportief als hij is rende hij in 2016 de marathon van New York. Erik is geboren in de havenstad Harlingen maar woont inmiddels al jaren in Heerenveen. Vroeger bezorgde hij de Leeuwarder Courant maar tegenwoordig heeft hij niet eens tijd om hem te lezen, Erik is naast inzet.nl actief in allerlei besturen, businessclubs en verenigingen.


  Interessant feitje:

  Erik is fervent kauwgomkauwer, in zijn auto kom je minstens drie verschillende potjes kauwgom tegen.
    erikmous@inzet.nl
    0646820092
    bekijk LinkedIn
 • Danny Karsten Schüler

  Danny Karsten Schüler

  Danny is een geboren en getogen Heerenvener. In zijn jonge jaren was zijn eerste baantje bij de Bouwvereniging in Heerenveen, waar hij woningen en appartementen ‘verhuis-klaar’ maakte. Hierbij moet je denken aan behang afstomen en vloerbedekking verwijderen. Na verschillende functies in het bankwezen te hebben vervuld zorgt hij er bij inzet.nl inmiddels voor dat onze administratie effectief en efficiënt draait. In zijn vrije tijd speelt hij graag een potje voetbal of tennis en je kunt Danny altijd wakker maken voor een broodje Shoarma of Gyros.


  Interessant feitje:

  Een aantal jaren geleden en nog steeds wordt Danny aangezien als voormalig topschutter van sc Heerenveen Afonso Alves.
    dannykarstenschuler@inzet.nl
    0513 201 003
    bekijk LinkedIn
 • Yvon van Zeeland

  Yvon van Zeeland

  Yvon is geboren en getogen Brabander, dat hoor je direct aan haar zwoele Brabantse accent. Geregeld is ze nog in Brabant te vinden, want zoals ze in Brabant feestjes vieren kunnen ze in Friesland niet ;). Carnaval natuurlijk met stip op nummer één. Ze is ontzettend sportief en heeft al meerdere jaren op rij de Nijmeegse vierdaagse volbracht.


  Interessant feitje

  Yvon is bang voor spinnen en reptielen.
    yvonvanzeeland@inzet.nl
    0513 201 003
    bekijk LinkedIn
 • Linda Posthumus

  Linda Posthumus

  Linda is een geboren gastvrouw en een ervaren horecatalent. Naast haar passie voor de horeca heeft ze een passie voor Nederlandstalige muziek, ze is Lytse Hille's grootste fan. Je kan haar ’s nachts wakker maken voor een portie kibbeling van Het Neusje van de Zalm, tenzij je een ticket naar Azië voor haar neus houdt, dan vertrekt ze gelijk!


  Interessant feitje:

  Haar eerste baantje was bij schnitzelparadijs ‘Jodel Lowina’ in Bakkeveen, daar serveerde ze in een traditionele Duitse 'Dirndl' pullen bier en schnitzels aan de gasten.
    lindaposthumus@inzet.nl
    0646846184
    bekijk LinkedIn
 • Jaike Mellema

  Jaike Mellema

  Jaike haar eerste baantje was in de horeca als bedieningsmedewerker. Ze is een echte zoetekauw en we kijken dan ook het hele jaar uit naar haar verjaardag waarop ze zich uitleeft met de heerlijkste zoete baksels. Het is dan ook niet verwonderlijk dat één van haar hobby’s taarten bakken is. Jaike is als HR-adviseur bijna onmisbaar voor inzet.nl en ze heeft de bijzondere gave dat mensen zich snel op hun gemak voelen bij haar.


  Interessant feitje:

  Ze krijgt nog wel eens mailtjes gericht aan de heer Mellema, terwijl Jaike toch écht een heuse Friese meisjesvoornaam is.
    jaikemellema@inzet.nl
    0513 201 003
    bekijk LinkedIn
 • Yvonne Baljeu
 • Foekje Smink
 • Jelle Talhout
 • Erik Mous
 • Jaike Mellema
 • Danny Karsten Schüler
 • Saako de Boer
 • Nathalie Pijcke
 • Jelco de Vries
 • Yvon van Zeeland
 • Linda Posthumus
 • Yvonne Baljeu

  Yvonne Baljeu

  Als kind wilde ze sportlerares worden, maar uiteindelijk studeerde ze af in officemanagement, PR en communicatie. Nu adviseert ze inzet.nl op allerlei vlakken, met haar ruime ervaring en een groot netwerk is haar advies zeer waardevol voor inzet.nl. Vroeger was ze iedere vrije minuut op het water te vinden en deed ze regelmatig mee aan windsurfwedstrijden. Tegenwoordig gaat ze graag een rondje SUP-pen op de Friese wateren. Ze is dol op chocola en kaiserschmarren (een zoet Oostenrijks gerecht).


  Interessant feitje:

  Yvonne lust absoluut geen koffie, wel gaan er sloten thee doorheen.
    yvonnebaljeu@inzet.nl
    0513 201 002
    bekijk LinkedIn
 • Foekje Smink

  Foekje Smink

  Foekje is net als vele collega’s bij inzet.nl ooit begonnen met werken in de horeca. Uiteindelijk is ze jarenlang werkzaam geweest bij verschillende horeca bedrijven in Amsterdam. Na 12 mooie jaren in Amsterdam is ze weer terug gegaan naar haar roots in Friesland. Bij inzet.nl werkt Foekje als intercedent en beheert ze met al haar enthousiasme de relaties met onze opdrachtgevers en flexwerkers.


  Interessant feitje:

  Foekje houdt van mensen om haar heen en luistert graag naar muziek. Ook wordt ze erg blij van een goed glas Chardonnay.
    foekjesmink@inzet.nl
    0513 201 002
    bekijk LinkedIn
 • Jelle Talhout

  Jelle Talhout

  Jelle is wat je noemt een ‘tobbedansende klokkendief’, geboren in Franeker, verhuisd naar Harlingen, en sinds kort weer terug in Franeker. Hij is gek op muziek en zingen, en zingt dan ook geregeld een deuntje mee op kantoor. Tot zijn 12e zong hij mee in het kerkkoor, tegenwoordig komt zijn zangtalent alleen nog maar onder de douche tevoorschijn. Jelle kun je altijd wakker maken voor een stuk pure chocola of een speciaalbiertje.


    jelletalhout@inzet.nl
    0513201103
    bekijk LinkedIn
 • Erik Mous

  Erik Mous

  Erik is fanatiek in alles en dat is terug te zien in zijn bedrijf. Hij mag zich nu mede eigenaar van een bedrijf met 12 medewerkers noemen. Verliezen komt niet voor in zijn woordenboek en het gebeurt dan ook zelden dat hij een potje tafelvoetbal (of bowlen, of ieder ander spel) van collega’s verliest. Sportief als hij is rende hij in 2016 de marathon van New York. Erik is geboren in de havenstad Harlingen maar woont inmiddels al jaren in Heerenveen. Vroeger bezorgde hij de Leeuwarder Courant maar tegenwoordig heeft hij niet eens tijd om hem te lezen, Erik is naast inzet.nl actief in allerlei besturen, businessclubs en verenigingen.


  Interessant feitje:

  Erik is fervent kauwgomkauwer, in zijn auto kom je minstens drie verschillende potjes kauwgom tegen.
    erikmous@inzet.nl
    0646820092
    bekijk LinkedIn
 • Jaike Mellema

  Jaike Mellema

  Jaike haar eerste baantje was in de horeca als bedieningsmedewerker. Ze is een echte zoetekauw en we kijken dan ook het hele jaar uit naar haar verjaardag waarop ze zich uitleeft met de heerlijkste zoete baksels. Het is dan ook niet verwonderlijk dat één van haar hobby’s taarten bakken is. Jaike is als HR-adviseur bijna onmisbaar voor inzet.nl en ze heeft de bijzondere gave dat mensen zich snel op hun gemak voelen bij haar.


  Interessant feitje:

  Ze krijgt nog wel eens mailtjes gericht aan de heer Mellema, terwijl Jaike toch écht een heuse Friese meisjesvoornaam is.
    jaikemellema@inzet.nl
    0513 201 003
    bekijk LinkedIn
 • Danny Karsten Schüler

  Danny Karsten Schüler

  Danny is een geboren en getogen Heerenvener. In zijn jonge jaren was zijn eerste baantje bij de Bouwvereniging in Heerenveen, waar hij woningen en appartementen ‘verhuis-klaar’ maakte. Hierbij moet je denken aan behang afstomen en vloerbedekking verwijderen. Na verschillende functies in het bankwezen te hebben vervuld zorgt hij er bij inzet.nl inmiddels voor dat onze administratie effectief en efficiënt draait. In zijn vrije tijd speelt hij graag een potje voetbal of tennis en je kunt Danny altijd wakker maken voor een broodje Shoarma of Gyros.


  Interessant feitje:

  Een aantal jaren geleden en nog steeds wordt Danny aangezien als voormalig topschutter van sc Heerenveen Afonso Alves.
    dannykarstenschuler@inzet.nl
    0513 201 003
    bekijk LinkedIn
 • Saako de Boer

  Saako de Boer

  Saako is al 16 jaar werkzaam in het uitzendwezen. Het is dan ook niet gek dat hij met zijn ervaring en expertise 4 jaar geleden zijn eigen uitzendbureau startte samen met Erik. Saako is de man van de uitspraken en de twee uitspraken ‘nergens niet om’ en ‘jij niet minder’ passeren dan ook geregeld de revue. Hij mag graag een potje tennissen in zijn vrije tijd en daarnaast bestelt hij uit gemak, (bijna) alles via internet (ja, echt). Saako is samen met Erik constant bezig om de dienstverlening van inzet.nl op een hoog niveau te houden en uit te breiden, hij is een geboren ‘verbinder’ en goed in het coachen van medewerkers.


  Interessant feitje:

  Saako zijn favoriete kleur is helder blauw, er is dan ook eigenlijk altijd wel een blauw detail in zijn outfit te ontdekken.

    saakodeboer@inzet.nl
    0646820093
    bekijk LinkedIn
 • Nathalie Pijcke

  Nathalie Pijcke

  Nathalie heeft niet altijd in het Noorden gewoond. Ze is opgegroeid in het verre zuiden, namelijk Zeeland! Haar eerste baantje was achter de kassa bij de C1000 en vervolgens vond ze haar passie in het toerisme, waar ze verschillende studies voor deed. Toch is ze uiteindelijk in een administratieve functie terecht gekomen. Bij inzet.nl heeft ze de uitdaging gevonden in de personeelsadministratie.


  Interessant feitje:

  Wat betreft Zeeland: ze dragen niet allemaal Zeeuwse klederdracht, in boterbabbelaars zit geen echte boter en nee ze heeft geen onverstaanbaar Zeeuws accent (meer).
    nathaliepijcke@inzet.nl
    0513 201 003
    bekijk LinkedIn
 • Jelco de Vries

  Jelco de Vries

  Jelco zijn eerste baantje was het koppen van lelies bij een boer in de polder. Hij is groot voetbalfan en zit dan ook bij elke wedstrijd van sc Heerenveen op de tribune. Je kan Jelco ’s nachts beter niet wakker maken, daar wordt niemand blij van. Op kantoor staat hij bekend geregeld een kop koffie over zijn toetsenbord te deponeren, inmiddels heeft het omgooien van een glas drinken dan ook de naam ‘Jelcootje’ gekregen. Zijn ervaring in de commercie en marketing komt goed van pas bij inzet.nl en hij zet zich dan ook graag in binnen inzet.nl processen te optimaliseren en vernieuwen.


  Interessant feitje:

  Jelco onthoudt de meest onzinnige voetbalfeitjes en heeft de meest droge humor.
    jelcodevries@inzet.nl
    0611073618
    bekijk LinkedIn
 • Yvon van Zeeland

  Yvon van Zeeland

  Yvon is geboren en getogen Brabander, dat hoor je direct aan haar zwoele Brabantse accent. Geregeld is ze nog in Brabant te vinden, want zoals ze in Brabant feestjes vieren kunnen ze in Friesland niet ;). Carnaval natuurlijk met stip op nummer één. Ze is ontzettend sportief en heeft al meerdere jaren op rij de Nijmeegse vierdaagse volbracht.


  Interessant feitje

  Yvon is bang voor spinnen en reptielen.
    yvonvanzeeland@inzet.nl
    0513 201 003
    bekijk LinkedIn
 • Linda Posthumus

  Linda Posthumus

  Linda is een geboren gastvrouw en een ervaren horecatalent. Naast haar passie voor de horeca heeft ze een passie voor Nederlandstalige muziek, ze is Lytse Hille's grootste fan. Je kan haar ’s nachts wakker maken voor een portie kibbeling van Het Neusje van de Zalm, tenzij je een ticket naar Azië voor haar neus houdt, dan vertrekt ze gelijk!


  Interessant feitje:

  Haar eerste baantje was bij schnitzelparadijs ‘Jodel Lowina’ in Bakkeveen, daar serveerde ze in een traditionele Duitse 'Dirndl' pullen bier en schnitzels aan de gasten.
    lindaposthumus@inzet.nl
    0646846184
    bekijk LinkedIn

Ook deel uitmaken van ons team?

Stage lopen bij inzet.nl

Een stage lopen bij inzet.nl is boeiend, leerzaam én leuk! In een korte tijd doe je veel kennis en ervaring op. Bij inzet.nl beschouwen we jou als één van onze collega's in het team.

Je ontmoet interessante mensen en we zorgen voor de begeleiding die je nodig hebt. Heb jij interesse in een stageplaats bij ons?

stageplaatsen bij inzet.nl

Werken bij inzet.nl

Medewerkers bij inzet.nl zijn intelligent, ondernemend, sociaal en betrouwbaar. Daarnaast speelt plezier een grote rol binnen onze organisatie en zijn we altijd persoonlijk in onze communicatie.

Denk jij dat je een versterking bent voor ons team, kijk dan of er een interessante vacature voor je open staat!

vacatures bij inzet.nl

Onze kernwaarden

 • Betrouwbaar

  Betrouwbaar

  Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

 • Duidelijk

  Duidelijk

  Geen moeilijke taal, maar gewoon weten waar je aan toe bent.

 • Ondernemend

  Ondernemend

  Wij staan niet stil en volgen onze omgeving op de voet.

 • Plezier

  Plezier

  Wij doen wat wij leuk vinden, dat geeft ons energie.

 • Persoonlijk

  Persoonlijk

  Bij ons voel je je thuis, de deur staat altijd open

  logo inzet.nl

  Contact opnemen

   0513 201 002
   info@inzet.nl

  logo inzet.nl