• We sparren graag met je over jouw toekomstplannen en hoe wij jou hierbij kunnen helpen. Als je wilt dat we je bellen voor een kennismaking, geef dan je telefoonnummer door. Wil je alleen alert-mails ontvangen en geen kennismakingsgesprek, dan hoef je je nummer en cv niet door te geven.

  • Max. bestandsgrootte: 128 MB.
  • Door op ‘Alert instellen’ te klikken ga je akkoord met de verwerking van je gegevens volgens onze privacyverklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aanmelden nieuwe medewerker

Heb je een nieuwe medewerker die bij jou aan de slag gaat ? Via dit formulier meld je jouw nieuwe medewerker gemakkelijk bij ons aan. Jouw nieuwe medewerker krijgt automatisch op het door jou doorgegeven e-mailadres een e-mail van ons met het verzoek zich online bij ons in te schrijven. Uiteraard mag hij of zij ook even persoonlijk bij ons langs komen, zodat we alles in orde kunnen maken. Neem bij vragen even contact met ons op!

Heb je nog vragen?

Avatar

Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Bel 0513 201 002Wij zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30 tot 17.00
Banner

Over inzet.nl

Wij helpen inmiddels meer dan 100 verschillende bedrijven in en rondom Heerenveen bij het vinden van het juiste personeel of verzorgen voor hun de administratieve en juridische aspecten rondom het hebben van personeel. Heb jij zelf te weinig tijd om te ondernemen? Of ben je te veel tijd kwijt aan het regelen van al je personeelszaken? Maak het jezelf makkelijk en kies ook voor de werkgeversdiensten van inzet.nl.