• We sparren graag met je over jouw toekomstplannen en hoe wij jou hierbij kunnen helpen. Als je wilt dat we je bellen voor een kennismaking, geef dan je telefoonnummer door. Wil je alleen alert-mails ontvangen en geen kennismakingsgesprek, dan hoef je je nummer en cv niet door te geven.

 • Max. bestandsgrootte: 128 MB.
 • Door op ‘Alert instellen’ te klikken ga je akkoord met de verwerking van je gegevens volgens onze privacyverklaring.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bedrijfsgegevens doorgeven

Leuk dat we gaan samenwerken! We kijken uit naar een succesvolle samenwerking. Met dit formulier, wordt via een veilige omgeving, de inlenersbeloning vastgesteld voor de ter beschikking gestelde uitzendkracht (en) en lever je de bedrijfsgegevens aan.

Inzet.nl werkt volgens de CAO voor Uitzendkrachten van de NBBU. Op grond van Europese wet- en regelgeving hebben uitzendkrachten recht op gelijk loon voor gelijk werk. Dit gelijke loon is in de uitzendcao als volgt vertaald:

 1. Het geldende periodeloon in de schaal behorende bij de functiegroep;
 2. ADV of ATV;
 3. Alle toeslagen;
 4. Loonsverhogingen, óók met terugwerkende kracht;
 5. Alle kostenvergoedingen;
 6. Periodieken; hoogte en tijdstip zoals bij jullie bepaald;
 7. Vergoeding voor reisuren en/óf reistijd verbonden aan het werk;
 8. Thuiswerkvergoedingen;
 9. Eenmalige uitkeringen, hier worden geen periodiek repeterende uitkeringen bedoeld;
 10. Vaste (eindejaars) uitkeringen (zoals 13e maand, kerstgratificatie).

Dien ik als opdrachtgever het gehele formulier in te vullen?

Hanteer jij één van de grotere CAO’s en, indien van toepassing, beloon je, je eigen medewerkers conform deze CAO (en niet daar boven), dan volstaat het om na het invullen van de algemene bedrijfsgegevens en contactpersonen deze CAO te noemen, het formulier te ondertekenen en vervolgens te versturen. Inzet.nl weet dan welke gegevens gehanteerd dienen te worden.

Beloon je, je eigen medewerkers beter dan de CAO vereist, dan dienen behalve de algemene bedrijfsgegevens en contactpersonen, de naam van de CAO ook de elementen waar de arbeidsvoorwaarden afwijken van de CAO ingevuld te worden.

Valt jouw organisatie niet onder een CAO of is het een minder vaak voorkomende, dan dienen alle vragen beantwoord worden.Je bent als opdrachtgever verplicht deze informatie te verstrekken en ook wijzigingen tijdig door te geven.

Kom je er niet uit? Bel ons gerust!

Avatar

We helpen je graag bij het verwerken van jouw bedrijfsgegevens.

Bel 0513 201 002Wij zijn nu bereikbaar.
Banner

Werkgeversdiensten van inzet.nl

Wij helpen inmiddels meer dan 100 verschillende bedrijven in en rondom Heerenveen bij het vinden van het juiste personeel of verzorgen voor hun de administratieve en juridische aspecten rondom het hebben van personeel. Heb jij zelf te weinig tijd om te ondernemen? Of ben je te veel tijd kwijt aan het regelen van al je personeelszaken? Maak het jezelf makkelijk en kies ook voor de werkgeversdiensten van inzet.nl.