• We sparren graag met je over jouw toekomstplannen en hoe wij jou hierbij kunnen helpen. Als je wilt dat we je bellen voor een kennismaking, geef dan je telefoonnummer door. Wil je alleen alert-mails ontvangen en geen kennismakingsgesprek, dan hoef je je nummer en cv niet door te geven.

  • Max. bestandsgrootte: 128 MB.
  • Door op ‘Alert instellen’ te klikken ga je akkoord met de verwerking van je gegevens volgens onze privacyverklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bedrijfsgegevens doorgeven

Leuk dat we gaan samenwerken! Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking. Via onderstaand formulier geef je via een veilige verbinding jouw bedrijfsgegevens aan ons door.

Zodra wij alle gegevens goed hebben ontvangen, kunnen wij de inleenovereenkomst opmaken. Zodra wij deze getekend retour hebben ontvangen kunnen wij de samenwerking starten. Het is van belang dat naast de bedrijfsgegevens ook duidelijk is bij ons onder welke CAO je valt. Val je niet onder een CAO, dan is het van belang dat wij de juiste inlenersbeloning toepassen.

Kom je er niet uit? Bel ons gerust!

Avatar

We helpen je graag bij het verwerken van jouw bedrijfsgegevens.

Bel 0513 201 002Wij zijn nu bereikbaar.
Banner

Werkgeversdiensten van inzet.nl

Wij helpen inmiddels meer dan 100 verschillende bedrijven in en rondom Heerenveen bij het vinden van het juiste personeel of verzorgen voor hun de administratieve en juridische aspecten rondom het hebben van personeel. Heb jij zelf te weinig tijd om te ondernemen? Of ben je te veel tijd kwijt aan het regelen van al je personeelszaken? Maak het jezelf makkelijk en kies ook voor de werkgeversdiensten van inzet.nl.