• We sparren graag met je over jouw toekomstplannen en hoe wij jou hierbij kunnen helpen. Als je wilt dat we je bellen voor een kennismaking, geef dan je telefoonnummer door. Wil je alleen alert-mails ontvangen en geen kennismakingsgesprek, dan hoef je je nummer en cv niet door te geven.

  • Max. bestandsgrootte: 128 MB.
  • Door op ‘Alert instellen’ te klikken ga je akkoord met de verwerking van je gegevens volgens onze privacyverklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Banner

Uitzenden

Op zoek naar flexibele versterking voor jouw bedrijf? Een uitzendkracht is de beste oplossing, voor zowel de korte als langere termijn. Zo draai jij fluitend het piekseizoen, heb je snel vervanging voor een zieke collega en werk je eindelijk de achterstand op de backoffice weg.

Banner

Minimale risico’s en maximaal flexibel in personeel

Kies voor flexibiliteit op het gebied van personeel en minimale werkgeversrisico’s. wij gaan voor jou het dienstverband aan met de medewerker(s), terwijl jij alleen gebruik maakt van de capaciteit die je nodig hebt.

Uitzenden is de ideale manier om te voorzien in tijdelijke medewerkers, bijvoorbeeld bij ziekte, piekdrukte of wanneer je om een andere reden niet goed kunt inschatten hoeveel werk er is en voor hoelang. Maar ook voor de langere termijn biedt uitzenden veel voordelen. Je weet tenslotte nooit hoe de wereld er morgen uit ziet. En er blijft altijd mogelijkheid om de medewerker van ons over te nemen en zelf in dienst te nemen.

Banner

Bespaar tijd, laat ons alles doen

Wij schrijven een sterke vacaturetekst, nemen alle sollicitaties door, voeren gesprekken met de kandidaten en stellen de perfecte kandidaat aan je voor. Maar daar stopt het niet. Als uitzendbureau dragen wij de werkgeversrisico's. Jij betaalt niets bij ziekte, uitval of ontslag en hebt geen zorgen over de administratieve handelingen.

inzet.nl ontzorgt, zodat jij je kunt richten op ondernemen.

Nemen we je met onze uitzendkrachten teveel uit handen, kijk dan ook eens naar de mogelijkheid werving & selectie!

  • Flinke tijdsbesparingWij ontzorgen jou, zodat jij je aandacht volledig kunt blijven richten op je bedrijf.
  • Geen werkgeversrisico’sGeen risico's, wel maximale flexibiliteit.
  • Geen zorgen over personeelsadministratieMedewerker ziek of met vakantie? Wij doen de administratie!
Banner

"Wij doen al jarenlang zaken met inzet.nl en zijn wij zeer te spreken over de kwaliteit van het geleverde personeel. De communicatie is helder, direct en snel geregeld. Kortom, een heel fijne samenwerking!"

Avatar

Sjouke Kingma

Sign&Media Groep BV

icon

In gesprek over jouw personeelsoplossing?

Avatar

Neem contact op met Erik. Hij adviseert je graag!