Werving en Selectie

Wij de zoektocht, jij het arbeidscontract

Het werven en selecteren van een nieuwe medewerker is vaak tijdroven en daardoor een duur proces. Uiteraard wil je wel dat de nieuwe medewerker perfect bij jou, jouw bedrijf en bij de vacature past. Inzet.nl neemt de zoektocht uit handen waardoor jij je kunt focussen op de bedrijfsvoering.

Samen met jou stellen wij het functieprofiel op van jouw ideale nieuwe medewerker. Wij gaan voor jou op zoek en selecteren de meest veelbelovende kandidaten. Samen bepalen we wie er uitgenodigd wordt, eventueel nadat wij de eerste sollicitatiegesprekken hebben gevoerd.

Na een succesvolle zoektocht naar een nieuwe medewerker geef jij diegene zelf een arbeidsovereenkomst. Dit zorgt voor een nog betere binding met jouw organisatie. Inzet.nl heeft ervaring met werving en selectie in verschillende branches en helpt je graag bij het vinden van jouw nieuwe medewerker.


Daarom werving en selectie

  • Geen moeite, wel een geschikte nieuwe medewerker

  • Geen stapels cv's maar perfecte kandidaten

  • Je betaalt alleen bij een  geslaagde match

  • Niet alledaagse werkzaamheden laat je aan ons als specialist over

Lees ook over


Bel voor vragen

Neem vrijblijvend contact op.
Tommy Gradussen
Tommy Gradussen
INTERCEDENT

inzet.nl is uitermate betrokken en goed bereikbaar. De gastheren en -dames die wij inlenen voor Thialf zijn gedreven, representatief en professioneel.

Inge van ’t Hooge | Van ’t Hooge Catering

Een belangrijke reden dat we voor inzet.nl hebben gekozen is dat het bedrijf laagdrempelig is, goed luistert naar de wensen van de klant en haar afspraken nakomt. Daardoor worden er vooraf goede kandidaten geselecteerd welke prima passen in onze organisatie.

Johan de Jong | DJ Hekwerk

Als wij vraag hebben naar extra krachten dan worden er snel goede kandidaten voorgesteld. Bij inzet.nl weten ze precies welke kandidaten er bij ons bedrijf passen, waardoor er snel geschakeld kan worden.

Syta Moll | Jonker Houtkonstruktie

Als wij vraag hebben naar extra krachten dan worden er snel goede kandidaten voorgesteld. Bij inzet.nl weten ze precies welke kandidaten er bij ons bedrijf passen, waardoor er snel geschakeld kan worden.

Peter Jelmer Otter | Bouwbedrijf Otter
logo van inzet.nl

Contact opnemen