Standplaats: Heerenveen

Heerenveen32 - 40 uurWerkervaring

Voor Bouwbedrijf Otter uit Heerenveen zoeken wij per direct versterking voor het bouwteam. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren een gezonde groei doorgemaakt en is op zoek naar uitbreiding van het bestaande team van vakkrachten. Bij Bouwbedrijf Otter staat kwaliteit, vakmanschap en werkplezier centraal.

Lees verder

Heerenveen16 - 24 uurWerkervaring

Voor dé vis-specialist van Heerenveen, Klaver’s Viswinckel zijn wij wegens zwangerschapsverlof op zoek naar een nieuwe verkoopmedewerker (16-24 uur). Jouw werkdagen zullen zijn van woensdag t/m zaterdag (de zaterdag is een must). Deze functie is per direct tot en met september. Mogelijk is er een mogelijk om daarna te blijven werken als oproepkracht.


Lees verder

Heerenveen32 - 40 uurWerkervaring

Heb je goede social skills, oog voor detail en wil je werken op een gezellige administratieve afdeling? Lees dan snel verder!

Onze opdrachtgever is een toonaangevende groothandel die zich bezighoudt met import en dealerschap en is distributeur en kenniscentrum voor versdetaillisten, retail, foodservice en detailhandel waar kwaliteit, service, innovatie en verkoopondersteuning centraal staan. Ze opereren in de provincies boven de grote rivieren.

Lees verder

Heerenveen0 - 16 uurStarter

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste decorateur. In deze functie ga jij fietsframes, hoogwaardige sportartikelen en andere consumentenproducten voorzien van unieke en onderscheidende bestickering en decoratie. Blinkende racefietsen, glanzende hockeysticks de mooiste dingen komen voorbij!


Onze opdrachtgever is een kwaliteitsbewuste en innovatieve lakker voor de Europese fietsindustrie en gespecialiseerd in het decoreren, het lakken met tweecomponentenlak en het poedercoaten van diverse producten en materialen.


Lees verder

Heerenveen0 - 16 uurStarter

Dit lakbedrijf is een kwaliteitsbewuste en innovatieve lakker voor de Europese fietsindustrie. Zij zijn gespecialiseerd in decoreren, lakken met tweecomponentenlak en poeder coaten van diverse producten. Dit wordt hoofdzakelijk toegepast bij fietsframes maar ook bij hoogwaardige sportartikelen en andere consumentenproducten. Blinkende racefietsen, glanzende hockeysticks de mooiste dingen komen voorbij! Dit gebeurd voor zowel unieke producties, het maken van samples als bij het lakken en decoreren van kleine / middelgrote series.

Lees verder

Heerenveen24 - 32 uurStarter

inzet.nl is continu op zoek naar échte schoonmaak talenten. De kanjers die wij zoeken zitten vol energie en zijn echte aanpakkers! Wil jij op oproepbasis bij de leukste opdrachtgevers werken in de omgeving van Heerenveen en/of Sneek? Ben jij flexibel inzetbaar en beschik je over onderstaande eigenschappen, dan hoor jij in onze inzet.nl schoonmaak pool!

Lees verder

Heerenveen16 - 24 uurWerkervaring

Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende functie in de verkoop? Ben je commercieel ingesteld, uiterst klantvriendelijk, heb je passie voor verkopen en heb je een zelfstandige en initiatiefvolle persoonlijkheid?
Dan zijn wij op zoek naar jou!


Met je passie en gedrevenheid overtuig je de klant op het gebied van comfort, design en techniek waardoor hij/zij met een tevreden gevoel en een complete bestelling naar huis gaat. Voor onze opdrachtgever, waar je alles vindt op het gebied van slapen, zoeken wij een opgewekte, spontane en enthousiaste Verkoop Medewerk(st)er.

Lees verder

Heerenveen16 - 24 uurWerkervaring

Boutique Hotel & Grand Café ‘t Gerecht is gevestigd in het mooiste monument van Heerenveen en een toonaangevende horecagelegenheid. Centraal gelegen in Friesland is dit een geweldige plek om af te spreken. Boutique Hotel & Grand Café ‘t Gerecht is 7 dagen per week geopend. Sinds een paar maanden zijn de hotelkamers geopend en zeer in trek! In de schoonmaak is daardoor de behoefte ontstaan aan een flink paar extra handen om uit de mouwen te steken!

Heb jij geen 9 tot 5 mentaliteit en kan je het al voorstellen dat jij hier ook rondloopt? Lees dan gauw de vacature door, schrijf je beste sollicitatiebrief en stuur deze op. Wellicht ben jij de persoon die dit team versterkt en beter maakt!

Lees verder

Heerenveen0 - 16 uurWerkervaring

Voor dit koeltechnische bedrijf zijn wij opzoek naar een servicemonteur koudetechniek. Het doel is het realiseren, beheren, repareren en onderhouden van koeltechnische installaties. Het bedrijf is gespecialiseerd in klimaatinstallaties (koelen, verwarmen en ventileren) voor kantoren, utiliteitsbouw, industrie, fitnesscentra, drukkerijen, zorginstellingen en gezondheidscentra. Ook verzorgen zij projecten op het gebied van grootkeukens en horeca.

Lees verder

Heerenveen0 - 16 uurScholier

Thialf biedt al meer dan 150 jaar pure schaatsbeleving op topsportniveau. Tijdens de grote schaatsevenementen voel je de bijzondere schaatssfeer in- en om het stadion. Door de sfeer, de oranje gehulde schaatsliefhebbers en de welbekende dweilorkesten staan de evenementen bekend als het Fries Carnaval!


Tijdens de evenementen biedt de horeca een breed assortiment van overheerlijk eten en drinken, wil jij deel uitmaken van dit enthousiaste team van horeca medewerkers? Ga via inzet.nl aan de slag bij Thialf!


Voor het nieuwe seizoen schaatsevenementen georganiseerd in een splinternieuw verbouwd Thialf stadion zoeken wij enthousiaste horeca medewerkers op oproepbasis! Wij krijgen een uitvraag binnen, jij ontvangt een appje en kiest zelf welke je aanneemt. Lekker makkelijk te combineren met bijvoorbeeld je studie!Lees verder

Heerenveen24 - 32 uurWerkervaring

Op naar een volgend seizoen met nieuwe kansen en nieuwe uitdagingen! Om de sc Heerenveen familie nog groter te maken zoekt inzet.nl horeca medewerkers voor het nieuwe voetbalseizoen. Dé kans om te werken tijdens de wedstrijden van sc Heerenveen! Vertel jij straks vol trots op verjaardagen dat je bij voetbalwedstrijden van sc Heerenveen werkt? Deze bijbaan in de horeca is zeer gewild, je gaat namelijk aan de slag op een unieke locatie: het Abe Lenstra Stadion.


Voor deze sportieve locatie zoeken we horecatalenten voor achter de bar, in de bediening, de keuken of in de muntenverkoop. Werken in het stadion is altijd gezellig en lekker druk, samen met je collega’s zorg jij ervoor dat de supporters voorzien worden van hapjes en drankjes! Heb je geen ervaring in de horeca maar je ben je wel enthousiast en wil je graag werken in het stadion dan leren wij jou graag kneepjes van het vak!

Lees verder

Heerenveen16 - 24 uurScholier

Passie voor horeca én lekker eten? Bij ’t Gerecht ben je aan het juiste adres!


Boutique Hotel & Grand Café ‘t Gerecht is gevestigd in het mooiste monument van Heerenveen en een toonaangevende horecagelegenheid. Centraal gelegen in Friesland is dit een geweldige plek om af te spreken. Boutique Hotel & Grand Café ‘t Gerecht is 7 dagen per week geopend.


Sinds een paar weken zijn de hotelkamers geopend en zeer in trek! In de keuken is hierdoor behoefte ontstaan aan een flink paar extra handen om uit de mouwen te steken!

Lees verder

Heerenveen16 - 24 uurWerkervaring

Grand Café & Boutiquehotel ’t Gerecht is het mooiste monument van Heerenveen en een toonaangevende horeca gelegenheid. Waar vroeger de belastingaanslagen en nog eerder gerechtelijke uitspraken werden gedaan, worden nu flessen opengemaakt en hoogwaardige kookkunsten gepresenteerd. Hier kun je je helemaal overgeven aan de gezelligheid van een Grand Café dat leisure en zakelijke gasten aantrekt, genieten van alle vlakken van entourage, gastvrijheid en smaak.


Centraal gelegen in Friesland is dit een geweldige plek om af te spreken. Grand Café & Boutiquehotel ‘t Gerecht is dagelijks van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat geopend. Heb jij geen 9 tot 5 mentaliteit en kan je het al voorstellen dat jij hier ook rondloopt? Lees dan gauw de vacatures door, schrijf je beste sollicitatiebrief en stuur deze op. Wellicht ben jij de persoon die dit team versterkt en beter maakt!

Lees verder

Heerenveen0 - 16 uurWerkervaring

Voor Bouwbedrijf Otter uit Heerenveen zoeken wij per direct versterking voor het bouwteam. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren een gezonde groei doorgemaakt en is op zoek naar uitbreiding van het bestaande team van vakkrachten. Bij Bouwbedrijf Otter staat kwaliteit, vakmanschap en werkplezier centraal.

Lees verder

Heerenveen0 - 16 uurWerkervaring

Onze opdrachtgever is een ervaren en gerenommeerd maker van RVS half-en eindfabricaten voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Er worden onder meer producten voor de horeca, bouw en de scheepvaart geproduceerd. Hierbij moet je denken aan werkbanken, afzuigkappen, trappen, hekwerk, balustrades, brandstoftanks en belettering. Kortom; moet er iets gemaakt worden van RVS dan ben je hier aan het goede adres! Voor deze opdrachtgever zijn we zijn opzoek naar een ervaren TIG lasser.

Lees verder

logo van inzet.nl

Contact opnemen