Procedure: 36 - 40 uur

Drachten36 - 40 uurWerkervaring

Introductie

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een Leaseadviseur. Word jij die nieuwe collega?

Onze opdrachtgever is dé Noord-Nederlandse vooroploper in het ontdekken en praktisch toepassen van vernieuwende mobiliteitsoplossingen. Voor hun klanten zijn zij hierin een onmisbare, proactieve partner en voor de wereld om ons heen een kleurrijk en inspirerend voorbeeld van hoe duurzaam anders kan. In verband met groei binnen de organisatie zijn ze per direct op zoek naar een nieuwe collega op de afdeling lease. In deze functie ben je samen met de accountmanager verantwoordelijk voor de totale klantreis.

Lees verder

Heerenveen36 - 40 uurWerkervaring

Introductie

Passie voor horeca én lekker eten? Dan ben je bij onze opdrachtgever ’t Gerecht aan het juiste adres!

Boutique Hotel & Grand Café ’t Gerecht is een toonaangevende horecagelegenheid en gevestigd in het mooiste monument van Heerenveen. Centraal gelegen in Friesland is dit een geweldige plek om af te spreken. Boutique Hotel & Grand Café ‘t Gerecht is 7 dagen per week geopend.

In de keuken is versterking nodig en daarom zijn wij op zoek naar een keukenprins – of prinses die niet bang is de handen uit de mouwen te steken!

Lees verder

Leeuwarden36 - 40 uurWerkervaring

Introductie

Voor onze opdrachtgever uit het sociale domein zijn wij op zoek naar energieke en tactvolle assistent werkleiders.

Heb jij er plezier in mensen te begeleiden en ze te helpen zich te ontwikkelen? Ben je goed in het verdelen van werk en het bewaken van de kwaliteit en voortgang? Dan zoeken wij jou!


Onze opdrachtgever is een veelzijdig talent-en werkbedrijf en een van de grootste werkgevers in Friesland. Ze bieden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen door hun talenten aan te spreken en werk te bieden met toegevoegde waarde. Een van hun werkbedrijven is Productie, met vestigingen in Drachten, Heerenveen en Leeuwarden. Ze houden zich bezig met het verpakken, ompakken en bestickeren van non-food producten en het sorteren en voorbereiden van poststukken voor de Business Post. Er zijn verschillende afdelingen aanwezig.

Lees verder

Heerenveen36 - 40 uurWerkervaring

Introductie

Voor een solide bedrijf gespecialiseerd in hekwerk en toegangscontrole zijn wij op zoek naar een enthousiaste Planner / Werkvoorbereider, die zich voor de langere termijn wil binden aan het bedrijf en de ambitie heeft door te groeien en zichzelf verder te ontwikkelen.

Jij hebt van nature een sterke persoonlijkheid, kunt goed zelfstandig werken en vindt het fijn om om met collega’s te sparren over processen binnen de organisatie. Omgaan met mensen (zowel relaties als collega’s) vind je leuk! Je bent klantvriendelijk en hebt een oplossingsgerichte werkhouding. Je hebt een eigen mening en doordat je communicatief goed onderlegd bent (Frysk en Nederlands) kun je deze goed onderbouwen naar klant en collega. Uiteraard heb je affiniteit met elektro techniek en bouw en is dit terug te vinden in je arbeids- en opleidingsverleden.
Lees verder

Gorredijk36 - 40 uurWerkervaring

Introductie

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het maken van stalen en rvs trappen en balustraden. Dit jonge en dynamische bedrijf heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Het hele proces van verkoop, tekenen, produceren en monteren wordt in eigen beheer uitgevoerd. Wegens toenemende drukte zijn ze per direct op zoek naar een Technisch Tekenaar / Werkvoorbereider.

Lees verder

Heerenveen36 - 40 uurWerkervaring

Introductie

Als je het team van onze opdrachtgever komt versterken, krijg je alle ruimte om aan klantgeluk te werken in een dynamisch en modern bedrijf.

Ze ontwerpt en bouwt luxe chalets met oog voor detail en een moderne kijk op comfort en brengt vrijetijdsbesteding naar een hoger niveau. Het bedrijf is marktleider op het gebied van lean manufacturing van chalets in Nederland. Hun klanten vind je zowel binnen als buiten Nederland.

Ze zijn een no nonsens werkgever met een informele bedrijfscultuur waar volop ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Je standplaats is Heerenveen.

Lees verder

Peins36 - 40 uurStarter

Introductie

Wij zijn voor onze opdrachtgever in de omgeving van Leeuwarden op zoek naar een Allround Medewerker Zonnepanelen. Het bedrijf is gespecialiseerd in het monteren van zonnepanelen op stalen constructies op de grond. Ben jij op zoek naar een afwisselende baan en kun je tegen een stootje wat koud en nat weer betreft? Lees dan snel verder!

Lees verder

Heerenveen36 - 40 uurWerkervaring

Introductie

Voor een bedrijf waar alles mogelijk is op verfgebied zoeken wij een Allround Spuiter en Werkvoorbereider. Het bedrijf heeft al ruim 20 jaar ervaring in het aanbrengen van coatings en beschikt over een breed machinepark om deze coatings aan te brengen. Ook zijn er spuitcabines waarin handmatig spuitwerk wordt uitgevoerd (natlakken). Coatings kunnen op alle mogelijke ondergronden worden aangebracht: hout, metaal, cement gebonden materiaal, kunststof en multiplex. Dit geldt voor halffabricaten en afgewerkte producten. Kortom, alle gewenste coatingwerk is hun uitdaging!

Lees verder

Heerenveen36 - 40 uurWerkervaring

Introductie

Wegens succesvolle groei bij onze opdrachtgever zijn wij per direct opzoek naar een enthousiaste servicemonteur! Dit bedrijf heeft meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van verwarming, warm water, koeling en duurzame technieken. Een vooruitstrevend, dynamisch bedrijf met 50 betrokken medewerkers die op een professionele en collegiale manier samenwerken. Snelle service, klantgericht werken en kwaliteit zijn belangrijke kernwaarden.

Lees verder

logo van inzet.nl

Onze klanten vertellen

8,6
10 0
inzet.nl
14 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Contact opnemen