Payroll

Veilig, betrouwbaar en volledig ontzorgd

Bij payroll verzorg je zelf de werving en selectie van jouw medewerkers, maar je draagt de administratieve afhandeling en verplichtingen over. Inzet.nl neemt het juridisch werkgeverschap op zich en zorgt voor de loonadministratie, salarisbetaling en neemt alle risico's over, bijvoorbeeld met betrekking tot arbeidsongeschiktheid. Op de werkplek treed je wel op als werkgever. Je stuurt jouw medewerkers aan en draagt zorg voor de begeleiding.

Inzet.nl verzorgt payroll voor kleine en grote opdrachtgevers in alle branches. Jouw medewerkers worden door ons ingeschaald en uitbetaald conform jouw eigen cao.

Payroll uitbesteden aan inzet.nl kan, naast optimale flexibiliteit, namelijk een behoorlijke kostenbesparing opleveren in jouw totale personeelskosten. In plaats van aparte facturen van de accountant, arbodienst, verzekering en het pensioenfonds worden alle werkgeversverplichtingen voortaan teruggebracht tot slechts één inkoopfactuur.


Wat zijn de voordelen van Payroll?

  • Geen omkijken meer naar personeelszaken

  • Meer flexibele contractsvormen

  • Kostenbesparing in jouw totale personeelskosten

  • Geen werkgeversrisico's

  • Jij kunt je volledig richten op jouw bedrijfsvoering

Lees ook over


Bel voor vragen

Heb je vragen? Wij beantwoorden ze.
Neem vrijblijvend contact op.

Linda Posthumus
INTERCEDENT

Als wij vraag hebben naar extra krachten dan worden er snel goede kandidaten voorgesteld. Bij inzet.nl weten ze precies welke kandidaten er bij ons bedrijf passen, waardoor er snel geschakeld kan worden.

Peter Jelmer Otter | Bouwbedrijf Otter

Als wij vraag hebben naar extra krachten dan worden er snel goede kandidaten voorgesteld. Bij inzet.nl weten ze precies welke kandidaten er bij ons bedrijf passen, waardoor er snel geschakeld kan worden.

Syta Moll | Jonker Houtkonstruktie

Een belangrijke reden dat we voor inzet.nl hebben gekozen is dat het bedrijf laagdrempelig is, goed luistert naar de wensen van de klant en haar afspraken nakomt. Daardoor worden er vooraf goede kandidaten geselecteerd welke prima passen in onze organisatie.

Johan de Jong | DJ Hekwerk

inzet.nl is uitermate betrokken en goed bereikbaar. De gastheren en -dames die wij inlenen voor Thialf zijn gedreven, representatief en professioneel.

Inge van ’t Hooge | Van ’t Hooge Catering
logo van inzet.nl

Onze klanten vertellen

8,6
10 0
inzet.nl
14 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Contact opnemen