Professioneel niveau: Werkervaring

Drachten32 - 40 uurWerkervaring

Voor Restaurant de Splinter in Drachten zijn wij per 1 april 2019 op zoek naar een enthousiaste, gedreven en ervaren kok.

De sfeer in dit restaurant typeert zich als huiselijk waardoor iedereen zich er snel thuis voelt. De Splinter ligt midden in het uitgaanscentrum van Drachten: de Kaden. De uitgebreide Nederlandse kaart biedt een ruime keus uit vis, vlees en vegetarische gerechten. De Splinter is geopend op dinsdag tot en met zondag vanaf 17.00 uur.

Lees verder

Heerenveen32 - 40 uurWerkervaring

Voor Bouwbedrijf Otter uit Heerenveen zoeken wij per direct versterking voor het bouwteam. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren een gezonde groei doorgemaakt en is op zoek naar uitbreiding van het bestaande team van vakkrachten. Bij Bouwbedrijf Otter staat kwaliteit, vakmanschap en werkplezier centraal.

Lees verder

Heerenveen16 - 24 uurWerkervaring

Voor dé vis-specialist van Heerenveen, Klaver’s Viswinckel zijn wij wegens zwangerschapsverlof op zoek naar een nieuwe verkoopmedewerker (16-24 uur). Jouw werkdagen zullen zijn van woensdag t/m zaterdag (de zaterdag is een must). Deze functie is per direct tot en met september. Mogelijk is er een mogelijk om daarna te blijven werken als oproepkracht.


Lees verder

Luxwoude0 - 16 uurWerkervaring

Voor een kleinschalig hoveniersbedrijf in de regio Heerenveen zijn wij voor het komende seizoen op zoek naar een allround hovenier. Beschik jij over groene vingers en heb je aantoonbare werkervaring als hovenier? Dan is dit de baan die jij zoekt!

Lees verder

Heerenveen32 - 40 uurWerkervaring

Heb je goede social skills, oog voor detail en wil je werken op een gezellige administratieve afdeling? Lees dan snel verder!

Onze opdrachtgever is een toonaangevende groothandel die zich bezighoudt met import en dealerschap en is distributeur en kenniscentrum voor versdetaillisten, retail, foodservice en detailhandel waar kwaliteit, service, innovatie en verkoopondersteuning centraal staan. Ze opereren in de provincies boven de grote rivieren.

Lees verder

Heerenveen16 - 24 uurWerkervaring

Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende functie in de verkoop? Ben je commercieel ingesteld, uiterst klantvriendelijk, heb je passie voor verkopen en heb je een zelfstandige en initiatiefvolle persoonlijkheid?
Dan zijn wij op zoek naar jou!


Met je passie en gedrevenheid overtuig je de klant op het gebied van comfort, design en techniek waardoor hij/zij met een tevreden gevoel en een complete bestelling naar huis gaat. Voor onze opdrachtgever, waar je alles vindt op het gebied van slapen, zoeken wij een opgewekte, spontane en enthousiaste Verkoop Medewerk(st)er.

Lees verder

Gorredijk0 - 16 uurWerkervaring

Voor een marktleider in de online verkoop van koffie zijn wij op zoek naar een Franstalige Customer Servicemedewerker.

Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan en ben je fulltime beschikbaar?

In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van klantvragen per telefoon, mail, chat en post. Je adviseert klanten over alternatieve of aanvullende producten en verwerkt binnenkomende orders.

Lees verder

Heerenveen16 - 24 uurWerkervaring

Boutique Hotel & Grand Café ‘t Gerecht is gevestigd in het mooiste monument van Heerenveen en een toonaangevende horecagelegenheid. Centraal gelegen in Friesland is dit een geweldige plek om af te spreken. Boutique Hotel & Grand Café ‘t Gerecht is 7 dagen per week geopend. Sinds een paar maanden zijn de hotelkamers geopend en zeer in trek! In de schoonmaak is daardoor de behoefte ontstaan aan een flink paar extra handen om uit de mouwen te steken!

Heb jij geen 9 tot 5 mentaliteit en kan je het al voorstellen dat jij hier ook rondloopt? Lees dan gauw de vacature door, schrijf je beste sollicitatiebrief en stuur deze op. Wellicht ben jij de persoon die dit team versterkt en beter maakt!

Lees verder

Drachten0 - 16 uurWerkervaring

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een industrieel spuiter / straler met enige ervaring of iemand die het leuk vindt om het vak beter onder de knie te krijgen. Het bedrijf waar je aan de slag gaat is gespecialiseerd in het spuiten en stralen van stalen producten. Denk hierbij aan diverse onderdelen voor de machinebouw.

Lees verder

Heerenveen0 - 16 uurWerkervaring

Voor dit koeltechnische bedrijf zijn wij opzoek naar een servicemonteur koudetechniek. Het doel is het realiseren, beheren, repareren en onderhouden van koeltechnische installaties. Het bedrijf is gespecialiseerd in klimaatinstallaties (koelen, verwarmen en ventileren) voor kantoren, utiliteitsbouw, industrie, fitnesscentra, drukkerijen, zorginstellingen en gezondheidscentra. Ook verzorgen zij projecten op het gebied van grootkeukens en horeca.

Lees verder

Surhuisterveen0 - 16 uurWerkervaring

Onze opdrachtgever in totaalbouw staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke dienstverlening op maat. Het gaat om een allround bouwbedrijf met een uitgebreide expertise op nieuwbouw en renovatie. Zo lopen de projecten van nieuwbouw, verbouw tot renovatie.

Lees verder

Heerenveen24 - 32 uurWerkervaring

Op naar een volgend seizoen met nieuwe kansen en nieuwe uitdagingen! Om de sc Heerenveen familie nog groter te maken zoekt inzet.nl horeca medewerkers voor het nieuwe voetbalseizoen. Dé kans om te werken tijdens de wedstrijden van sc Heerenveen! Vertel jij straks vol trots op verjaardagen dat je bij voetbalwedstrijden van sc Heerenveen werkt? Deze bijbaan in de horeca is zeer gewild, je gaat namelijk aan de slag op een unieke locatie: het Abe Lenstra Stadion.


Voor deze sportieve locatie zoeken we horecatalenten voor achter de bar, in de bediening, de keuken of in de muntenverkoop. Werken in het stadion is altijd gezellig en lekker druk, samen met je collega’s zorg jij ervoor dat de supporters voorzien worden van hapjes en drankjes! Heb je geen ervaring in de horeca maar je ben je wel enthousiast en wil je graag werken in het stadion dan leren wij jou graag kneepjes van het vak!

Lees verder

Heerenveen16 - 24 uurWerkervaring

Grand Café & Boutiquehotel ’t Gerecht is het mooiste monument van Heerenveen en een toonaangevende horeca gelegenheid. Waar vroeger de belastingaanslagen en nog eerder gerechtelijke uitspraken werden gedaan, worden nu flessen opengemaakt en hoogwaardige kookkunsten gepresenteerd. Hier kun je je helemaal overgeven aan de gezelligheid van een Grand Café dat leisure en zakelijke gasten aantrekt, genieten van alle vlakken van entourage, gastvrijheid en smaak.


Centraal gelegen in Friesland is dit een geweldige plek om af te spreken. Grand Café & Boutiquehotel ‘t Gerecht is dagelijks van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat geopend. Heb jij geen 9 tot 5 mentaliteit en kan je het al voorstellen dat jij hier ook rondloopt? Lees dan gauw de vacatures door, schrijf je beste sollicitatiebrief en stuur deze op. Wellicht ben jij de persoon die dit team versterkt en beter maakt!

Lees verder

Heerenveen0 - 16 uurWerkervaring

Voor Bouwbedrijf Otter uit Heerenveen zoeken wij per direct versterking voor het bouwteam. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren een gezonde groei doorgemaakt en is op zoek naar uitbreiding van het bestaande team van vakkrachten. Bij Bouwbedrijf Otter staat kwaliteit, vakmanschap en werkplezier centraal.

Lees verder

Heerenveen0 - 16 uurWerkervaring

Onze opdrachtgever is een ervaren en gerenommeerd maker van RVS half-en eindfabricaten voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Er worden onder meer producten voor de horeca, bouw en de scheepvaart geproduceerd. Hierbij moet je denken aan werkbanken, afzuigkappen, trappen, hekwerk, balustrades, brandstoftanks en belettering. Kortom; moet er iets gemaakt worden van RVS dan ben je hier aan het goede adres! Voor deze opdrachtgever zijn we zijn opzoek naar een ervaren TIG lasser.

Lees verder

logo van inzet.nl

Contact opnemen