Professioneel niveau: Scholier

Heerenveen0 - 16 uurScholier

Thialf biedt al meer dan 150 jaar pure schaatsbeleving op topsportniveau. Tijdens de grote schaatsevenementen voel je de bijzondere schaatssfeer in- en om het stadion. Door de sfeer, de oranje gehulde schaatsliefhebbers en de welbekende dweilorkesten staan de evenementen bekend als het Fries Carnaval!


Tijdens de evenementen biedt de horeca een breed assortiment van overheerlijk eten en drinken, wil jij deel uitmaken van dit enthousiaste team van horeca medewerkers? Ga via inzet.nl aan de slag bij Thialf!


Voor het nieuwe seizoen schaatsevenementen georganiseerd in een splinternieuw verbouwd Thialf stadion zoeken wij enthousiaste horeca medewerkers op oproepbasis! Wij krijgen een uitvraag binnen, jij ontvangt een appje en kiest zelf welke je aanneemt. Lekker makkelijk te combineren met bijvoorbeeld je studie!Lees verder

Heerenveen16 - 24 uurScholier

Passie voor horeca én lekker eten? Bij ’t Gerecht ben je aan het juiste adres!


Boutique Hotel & Grand Café ‘t Gerecht is gevestigd in het mooiste monument van Heerenveen en een toonaangevende horecagelegenheid. Centraal gelegen in Friesland is dit een geweldige plek om af te spreken. Boutique Hotel & Grand Café ‘t Gerecht is 7 dagen per week geopend.


Sinds een paar weken zijn de hotelkamers geopend en zeer in trek! In de keuken is hierdoor behoefte ontstaan aan een flink paar extra handen om uit de mouwen te steken!

Lees verder

logo van inzet.nl

Contact opnemen