Branche: Industrieel / Productie

Heerenveen0 - 16 uurStarter

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste decorateur. In deze functie ga jij fietsframes, hoogwaardige sportartikelen en andere consumentenproducten voorzien van unieke en onderscheidende bestickering en decoratie. Blinkende racefietsen, glanzende hockeysticks de mooiste dingen komen voorbij!


Onze opdrachtgever is een kwaliteitsbewuste en innovatieve lakker voor de Europese fietsindustrie en gespecialiseerd in het decoreren, het lakken met tweecomponentenlak en het poedercoaten van diverse producten en materialen.


Lees verder

Heerenveen0 - 16 uurStarter

Dit lakbedrijf is een kwaliteitsbewuste en innovatieve lakker voor de Europese fietsindustrie. Zij zijn gespecialiseerd in decoreren, lakken met tweecomponentenlak en poeder coaten van diverse producten. Dit wordt hoofdzakelijk toegepast bij fietsframes maar ook bij hoogwaardige sportartikelen en andere consumentenproducten. Blinkende racefietsen, glanzende hockeysticks de mooiste dingen komen voorbij! Dit gebeurd voor zowel unieke producties, het maken van samples als bij het lakken en decoreren van kleine / middelgrote series.

Lees verder

Drachten0 - 16 uurWerkervaring

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een industrieel spuiter / straler met enige ervaring of iemand die het leuk vindt om het vak beter onder de knie te krijgen. Het bedrijf waar je aan de slag gaat is gespecialiseerd in het spuiten en stralen van stalen producten. Denk hierbij aan diverse onderdelen voor de machinebouw.

Lees verder

logo van inzet.nl

Contact opnemen