Branche: Horeca

Drachten32 - 40 uurWerkervaring

Voor Restaurant de Splinter in Drachten zijn wij per 1 april 2019 op zoek naar een enthousiaste, gedreven en ervaren kok.

De sfeer in dit restaurant typeert zich als huiselijk waardoor iedereen zich er snel thuis voelt. De Splinter ligt midden in het uitgaanscentrum van Drachten: de Kaden. De uitgebreide Nederlandse kaart biedt een ruime keus uit vis, vlees en vegetarische gerechten. De Splinter is geopend op dinsdag tot en met zondag vanaf 17.00 uur.

Lees verder

Heerenveen16 - 24 uurWerkervaring

Voor dé vis-specialist van Heerenveen, Klaver’s Viswinckel zijn wij wegens zwangerschapsverlof op zoek naar een nieuwe verkoopmedewerker (16-24 uur). Jouw werkdagen zullen zijn van woensdag t/m zaterdag (de zaterdag is een must). Deze functie is per direct tot en met september. Mogelijk is er een mogelijk om daarna te blijven werken als oproepkracht.


Lees verder

Heerenveen16 - 24 uurWerkervaring

Boutique Hotel & Grand Café ‘t Gerecht is gevestigd in het mooiste monument van Heerenveen en een toonaangevende horecagelegenheid. Centraal gelegen in Friesland is dit een geweldige plek om af te spreken. Boutique Hotel & Grand Café ‘t Gerecht is 7 dagen per week geopend. Sinds een paar maanden zijn de hotelkamers geopend en zeer in trek! In de schoonmaak is daardoor de behoefte ontstaan aan een flink paar extra handen om uit de mouwen te steken!

Heb jij geen 9 tot 5 mentaliteit en kan je het al voorstellen dat jij hier ook rondloopt? Lees dan gauw de vacature door, schrijf je beste sollicitatiebrief en stuur deze op. Wellicht ben jij de persoon die dit team versterkt en beter maakt!

Lees verder

Heerenveen0 - 16 uurScholier

Thialf biedt al meer dan 150 jaar pure schaatsbeleving op topsportniveau. Tijdens de grote schaatsevenementen voel je de bijzondere schaatssfeer in- en om het stadion. Door de sfeer, de oranje gehulde schaatsliefhebbers en de welbekende dweilorkesten staan de evenementen bekend als het Fries Carnaval!


Tijdens de evenementen biedt de horeca een breed assortiment van overheerlijk eten en drinken, wil jij deel uitmaken van dit enthousiaste team van horeca medewerkers? Ga via inzet.nl aan de slag bij Thialf!


Voor het nieuwe seizoen schaatsevenementen georganiseerd in een splinternieuw verbouwd Thialf stadion zoeken wij enthousiaste horeca medewerkers op oproepbasis! Wij krijgen een uitvraag binnen, jij ontvangt een appje en kiest zelf welke je aanneemt. Lekker makkelijk te combineren met bijvoorbeeld je studie!Lees verder

Heerenveen24 - 32 uurWerkervaring

Op naar een volgend seizoen met nieuwe kansen en nieuwe uitdagingen! Om de sc Heerenveen familie nog groter te maken zoekt inzet.nl horeca medewerkers voor het nieuwe voetbalseizoen. Dé kans om te werken tijdens de wedstrijden van sc Heerenveen! Vertel jij straks vol trots op verjaardagen dat je bij voetbalwedstrijden van sc Heerenveen werkt? Deze bijbaan in de horeca is zeer gewild, je gaat namelijk aan de slag op een unieke locatie: het Abe Lenstra Stadion.


Voor deze sportieve locatie zoeken we horecatalenten voor achter de bar, in de bediening, de keuken of in de muntenverkoop. Werken in het stadion is altijd gezellig en lekker druk, samen met je collega’s zorg jij ervoor dat de supporters voorzien worden van hapjes en drankjes! Heb je geen ervaring in de horeca maar je ben je wel enthousiast en wil je graag werken in het stadion dan leren wij jou graag kneepjes van het vak!

Lees verder

Heerenveen16 - 24 uurScholier

Passie voor horeca én lekker eten? Bij ’t Gerecht ben je aan het juiste adres!


Boutique Hotel & Grand Café ‘t Gerecht is gevestigd in het mooiste monument van Heerenveen en een toonaangevende horecagelegenheid. Centraal gelegen in Friesland is dit een geweldige plek om af te spreken. Boutique Hotel & Grand Café ‘t Gerecht is 7 dagen per week geopend.


Sinds een paar weken zijn de hotelkamers geopend en zeer in trek! In de keuken is hierdoor behoefte ontstaan aan een flink paar extra handen om uit de mouwen te steken!

Lees verder

Heerenveen16 - 24 uurWerkervaring

Grand Café & Boutiquehotel ’t Gerecht is het mooiste monument van Heerenveen en een toonaangevende horeca gelegenheid. Waar vroeger de belastingaanslagen en nog eerder gerechtelijke uitspraken werden gedaan, worden nu flessen opengemaakt en hoogwaardige kookkunsten gepresenteerd. Hier kun je je helemaal overgeven aan de gezelligheid van een Grand Café dat leisure en zakelijke gasten aantrekt, genieten van alle vlakken van entourage, gastvrijheid en smaak.


Centraal gelegen in Friesland is dit een geweldige plek om af te spreken. Grand Café & Boutiquehotel ‘t Gerecht is dagelijks van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat geopend. Heb jij geen 9 tot 5 mentaliteit en kan je het al voorstellen dat jij hier ook rondloopt? Lees dan gauw de vacatures door, schrijf je beste sollicitatiebrief en stuur deze op. Wellicht ben jij de persoon die dit team versterkt en beter maakt!

Lees verder

Friesland0 - 16 uur

inzet.nl is continu op zoek naar échte horeca talenten. De kanjers die wij zoeken zitten vol energie en zijn echte aanpakkers! Wil jij op oproepbasis bij de leukste opdrachtgevers, festivals en catering evenementen werken? Ben jij flexibel inzetbaar en beschik je over onderstaande eigenschappen, dan hoor jij in onze inzet.nl horeca pool!

Lees verder

logo van inzet.nl

Contact opnemen