Branche: Commercieel / Verkoop

Drachten36 - 40 uurWerkervaring

Wij zijn op zoek naar een ervaren leaseadviseur. Word jij die nieuwe collega?

Onze opdrachtgever is dé Noord-Nederlandse vooroploper in het ontdekken en praktisch toepassen van vernieuwende mobiliteitsoplossingen. Voor hun klanten zijn zij hierin een onmisbare, proactieve partner en voor de wereld om ons heen een kleurrijk en inspirerend voorbeeld van hoe duurzaam anders kan. In verband met groei binnen de organisatie zijn ze per direct op zoek naar een nieuwe collega op de afdeling lease. In deze functie ben je samen met de accountmanager verantwoordelijk voor de totale klantreis.

Lees verder

Heerenveen16 - 24 uurWerkervaring

Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende functie in de verkoop en ben je tevens administratief onderbouwd? Ben je commercieel ingesteld, uiterst klantvriendelijk, heb je passie voor verkopen en heb je een zelfstandige en initiatiefvolle persoonlijkheid?

Dan zijn wij op zoek naar jou!


Met je passie en gedrevenheid overtuig je de klant op het gebied van comfort, design en techniek waardoor hij/zij met een tevreden gevoel en een complete bestelling naar huis gaat. Voor onze opdrachtgever, waar je alles vindt op het gebied van slapen, zoeken wij een opgewekte, spontane en enthousiaste Verkoop Medewerk(st)er die tevens administratieve werkzaamheden kan verrichten.

Lees verder

logo van inzet.nl

Onze klanten vertellen

8,6
10 0
inzet.nl
14 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Contact opnemen