Flexpool

Last minute personeel

Wil je de beschikking hebben over een pool met ingewerkte en ervaren uitzendkrachten? Verwacht je een grote order of een vol terras? Je eigen personeel ziek? De flexpools van inzet.nl bieden oplossing!

Inzet.nl zorgt ervoor dat je optimaal flexibel bent. Dit werkt voor jou wel zo efficiënt. Met een telefoontje zorgen wij ervoor dat er iemand  voor je klaar staat. Zo ben je op elk moment verzekerd van voldoende mankracht.

Onze flexpools met ervaren flexwerkers zijn inzetbaar in de horeca, logistiek, promotie, evenementen, productie en schoonmaak. Met behulp van onze flexpools beschik je altijd over het juiste aantal vakkundige mensen, die bovendien direct productief kunnen zijn.


De voordelen van onze flexpool

  • Last minute goed personeel

  • Bij ziekte snel goede vervanging

  • Vang pieken gemakkelijk op

  • Ervaren flexpool medewerkers houden kwaliteit en productiviteit hoog in jouw bedrijf

  • Een vast tarief per gewerkt uur, geen verrassingen achteraf

Lees ook over

Bel voor vragen

Neem vrijblijvend contact op.
Marieke de Boer
Marieke de Boer

RECRUITER / PLANNER

Bouwbedrijf Otter

Als wij vraag hebben naar extra krachten dan worden er snel goede kandidaten voorgesteld. Bij inzet.nl weten ze precies welke kandidaten er bij ons bedrijf passen, waardoor er snel geschakeld kan worden.

Peter Jelmer Otter | Bouwbedrijf Otter

Jonker Houtkonstruktie

Wij kiezen voor inzet.nl omdat wij als bedrijf houden van korte lijnen en afspraak is afspraak. Dit zijn ook kernwaarden van inzet.nl. Ik hoef maar één ding te zeggen en het wordt direct geregeld. En dat is wat wij belangrijk vinden.

Syta Moll | managementassistente Jonker Houtkonstruktie

Van ’t Hooge Catering

inzet.nl is uitermate betrokken en goed bereikbaar. De gastheren en -dames die wij inlenen voor Thialf zijn gedreven, representatief en professioneel.

Inge van ’t Hooge | Van ’t Hooge Catering

DJ Hekwerk

Een belangrijke reden dat we voor inzet.nl hebben gekozen is dat het bedrijf laagdrempelig is, goed luistert naar de wensen van de klant en haar afspraken nakomt. Daardoor worden er vooraf goede kandidaten geselecteerd welke prima passen in onze organisatie.

Johan de Jong | DJ Hekwerk
logo van inzet.nl

Onze klanten vertellen

8,6
10 0
inzet.nl
14 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Contact opnemen