Partner in personeel

Iedere situatie vraagt om een andere oplossing. Maar één ding staat vast: jouw nieuwe medewerker moet een versterking zijn voor jouw organisatie. Of het nu gaat om tijdelijk, vast of flexibel personeel, bij inzet.nl ben je aan het juiste adres voor een uitgebreid aanbod van personeelsoplossingen. Wij kennen de lokale arbeidsmarkt en hebben voor elke situatie een passend antwoord.

Wij werken samen met zowel kleine als grote opdrachtgevers in het MKB. Wij zijn in verschillende branches actief en gaan door onze jarenlange ervaring, vakkennis, een groot netwerk en een kritisch selectiebeleid geen enkele vraag uit de weg. Wij ontzorgen, zodat jij je kunt richten op ondernemen. Wel zo prettig!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Uitzenden

Uitzenden is de ideale oplossing voor het opvangen van tijdelijke drukte of ziekte van jouw medewerkers.

lees meer 

Payroll

Verzorg zelf de werving en selectie, maar draag administratieve afhandeling en verplichtingen over.

lees meer 

Flexpool

Onze flexpools bieden optimale flexibiliteit zodat je lastminute inspeelt op pieken binnen jouw bedrijf.

lees meer 

Werving & Selectie

De beste medewerkers neem je graag direct in dienst. Daar helpen wij jou bij met werving en selectie.

lees meer 

CAO voor uitzendkrachten

inzet.nl werkt conform de NBBU cao, de meest flexibele cao van Nederland. Algemene voorwaarden, rechten en plichten voor zowel werkgevers als werknemers, zijn hierin vastgelegd. Deze cao is overeengekomen met de LBV, Unie, FNV Bondgenoten en CNV Dienstenbond.

Kwaliteit verzekerd

Kwaliteit is het sleutelwoord binnen inzet.nl. Wij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd en aangesloten bij de NBBU. Al onze medewerkers hebben verstand van zaken en beschikken over een erkend vakdiploma.

 • "inzet.nl is uitermate betrokken en goed bereikbaar. De gastheren en -dames die wij inlenen voor Thialf zijn gedreven, representatief en professioneel."

  Inge van 't Hooge | Commercieel Manager
  Catering J. van 't Hooge

 • "Een belangrijke reden dat we voor inzet.nl hebben gekozen is dat het bedrijf laagdrempelig is, goed luistert naar de wensen van de klant en haar afspraken nakomt. Daardoor worden er vooraf goede kandidaten geselecteerd welke prima passen in onze organisatie.”

  Johan de Jong | Eigenaar
  DJ Hekwerk

 • “Als wij vraag hebben naar extra krachten dan worden er snel goede kandidaten voorgesteld. inzet.nl weet precies welke kandidaten er bij ons bedrijf passen, waardoor er snel geschakeld kan worden.”

  Peter Jelmer Otter | Eigenaar
  Bouwbedrijf Otter

 • “Wij kiezen voor inzet.nl omdat wij als bedrijf houden van korte lijnen en afspraak is afspraak. Ik hoef maar één ding te zeggen en het wordt direct geregeld en dat is wat wij erg belangrijk vinden.”

  Syta Moll | Management Assistente
  Jonker Houtconstruktie BV

logo inzet.nl

Contact opnemen

 0513 201 002
 info@inzet.nl

logo inzet.nl